Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 21:01
Kurcze, i pomyslec ze ja jakies 5-6 miesiecy temu nie moglam sie oderwac od ich muzyki...bosh...to jest okropne! A co do ciuchow to mam ciekawostke: kiedys, w 5-10-15 ogladalam wywiad z nimi zaraz przed wystepem i (chyba) Tola mowila: Nasze ciuchy kujemy w lumpeksach i nie wstydzimy sie tego". Mnie po protu zatkalo. A ich ruchy? Boze...Juz nie mowie o piosenkach...SZOK
Biedna Polska.
Dlaczego Polska?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 19:04 ]
[quote="Marcia10"]Kurcze, i pomyslec ze ja jakies 5-6 miesiecy temu nie moglam sie oderwac od ich muzyki...bosh...to jest okropne! A co do ciuchow to mam ciekawostke: kiedys, w 5-10-15 ogladalam wywiad z nimi zaraz przed wystepem i (chyba) Tola mowila: Nasze ciuchy kujemy w lumpeksach i nie wstydzimy sie tego". Mnie po protu zatkalo. A ich ruchy? Boze...Juz nie mowie o piosenkach...SZOK
Biedna Polska.
Dlaczego Polska?[/quote
No pewnie ciuchy z lupexu już ci wierz . Wiem z pewnego żródła, że one same sobie projektują ciuszki. A poza tym kupiły by sobie ubrania z lumpexu na których napisane jest BLOG 27
POGĘŁO CIĘ
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Sob 12 Sie, 2006 20:00 Re: Blog 27
[quote="Ikusia"]NIE NIE NIE tylko nie one. <obrzydzenie>
[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 19:04 ]
Marcia10 napisał/a:
Kurcze, i pomyslec ze ja jakies 5-6 miesiecy temu nie moglam sie oderwac od ich muzyki...bosh...to jest okropne! A co do ciuchow to mam ciekawostke: kiedys, w 5-10-15 ogladalam wywiad z nimi zaraz przed wystepem i (chyba) Tola mowila: Nasze ciuchy kujemy w lumpeksach i nie wstydzimy sie tego". Mnie po protu zatkalo. A ich ruchy? Boze...Juz nie mowie o piosenkach...SZOK
Biedna Polska.
Dlaczego Polska?[/quote
No pewnie ciuchy z lupexu już ci wierz . Wiem z pewnego żródła, że one same sobie projektują ciuszki. A poza tym kupiły by sobie ubrania z lumpexu na których napisane jest BLOG 27
POGĘŁO CIĘ
Ale nie myślcie sobie że je lubię
Wiesz, same tak mowily w programie, a w ogole moglyby doszyc napisz, czy dodrukowac.
Co za problem, bosh.
i po co te znaki zapytania??
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..