| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Aparat na zęby i miłość! POMOCY!!!
Autor Wiadomość
Aga002 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 13:09   Aparat na zęby i miłość! POMOCY!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 13 lat i idę obecnie do 1 gim. Nowa szkoła, nowi znajomi...
We wrześniu lub październiku będę miała zakładanay stały aparat na zęby. Będę go nosić rok, dwa lub dłużej Neutral (mam nadzieję, że nie). Z jednej strony się cieszę, bo będę mieć proste ząbki, Smile ale z drugiej pozostaje tylko pytanie : czy jakiś chłopak mnie zechce? Sad
Dziewczyny i chłopacy odpisujcie Exclamation
Mam jeszcze pytania do chłopaków:
1. czy moglibyście mieć dziewczynę ze stałym aparatem na zęby?
2. jeśli spodobałaby się wam jakaś dziewczyna, a okazałoby się, że ma stały aparat, to startowalibyście do niej?
Nie wiem jakie pytania jeszcze zadać. Odpisujcie dziewczyny i chłopacy Exclamation
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 13:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak ktoś będzie się śmiał z Twojego aparatu, to udawaj, że masz to gdzieś. Bądź pewna siebie. Jak ktoś zacznie sie śmiać: "Patrzcie, jaki ma obciachowy aparat!" To wtedy odpowiedz ze stoickim spokojem i uśmiechem: "Zauważyłeś już? No i co, podoba Ci się?" Gostka zamuruje, bo spodziewał się, że zrobisz minę mordercy i powiesz "Spadaj, debilu". Jeśli nic nie będzie mówił, po prostu idź gdzieś indziej a jeśli wrzaśnie "NIE", to powiedz "Twoja sprawa. Ja tam wolę mieć proste zęby". Po prostu nigdy, ale to PRZEGINDY nie dawaj po sobie poznać, że obawiasz się odrzucenia. Bo jak się z kogoś śmieje/robi się komuś żarty to oczekuje się odzewu, nie? To podjudza do dalszych działań. A jeśli będziesz spokojn, pewna siebie, będzie Ci wisieć to, co o Tobie mówią, to w końcu przerzucą się na kogoś innego, kogo będzie obchodziło, co o nim mówią. Powinno zadziałać Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 13:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aga002 napisał/a:
chłopacy

Question Question
Wole dziewczyne, ktora niema zadnych szpecacych dodatkow na zebach Laughing Nietylko wygladem mozesz uwiesc chlopaka. Ja bym nierobil aparatu, jedynie nocny Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 13:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uważaj z tą miłością, bo takim aparatem można zahaczyć o wędzidło.

Osobiście nie mam nic przeciwko aparatom.

Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Laki napisał/a:
Aga002 napisał/a:
chłopacy

Question Question
Wole dziewczyne, ktora niema zadnych szpecacych dodatkow na zebach Laughing Nietylko wygladem mozesz uwiesc chlopaka. Ja bym nierobil aparatu, jedynie nocny Razz

taki aparat juz mialam 5 lat, ale teraz musze nosic staly no i ciesze sie ze bede miec proste zeby ale boje sie ze zaden chlopak mnie nie zechce Sad
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 14:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeden nosi aparat, inny okulary, trzeci jest niezbyt piękny, to normalne, każdy ma jakieś wady i na pewno znajdzie się ktoś kto je zaakceptuje.. tylko nic na siłe.
Powrót do góry
michas11 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam okularyu i też ni niektórzy dokuczali z tego powodu z aparatem na zęby będzie tak samo podokuczają podokuczają i przestaną.

Numer Gadu-Gadu
9492985
kaka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co, ja też noszę stały aparat na zęby. Też bardzo się bałam i nie chciałam tego aparatu, ale niestety musiałam go mieć. Noszę go już dość długi czas, w nie długim czasie mam go mieć ściąganego. I to normalne że masz takie straszne myśli, ja też je miałam, ale już nie mam. Dlatego dam Ci dobrą radę. Zachowuj się po prostu tak jakbyś go nie miała, tak jakbyś nie nosiła tego aparatu na zębach. Na początku może ktoś będzie próbował coś do Ciebie mówić, ale po prostu to ignoruj. Przecież to nic złego, że masz aparat. A na pociechę opowiem Ci historię z życia wziętą (nie mojego). Był sobie taki chłopak i pewnego dnia ortodonta założył mu aparat. Bał się bardzo jak przyjmą go koledzy. Jednak już przy następnej wizycie ortodonta zauważył, że chłopiec jest zadowolony i uśmiechnięty. Zapytał go dlaczego. Chłopiec na to powiedział, że jest zadowolony, że ma aparat. Koleżanki wcale go nie przekreśliły a wręcz przeciwnie jeszcze bardziej go polubiły. Mówił, że niektórzy nawet mu zazdroszczą, że ma aparat.

Mam nadzieję, że Tobie również uda się jakoś pogodzić z tym, że masz aparat. Pozdrawiam i trzymaj się. Very Happy

Numer Gadu-Gadu
7153880
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 15:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja nie rozumiem ludzi ktorzy panikuja z powodu aparatu:> to cos az tak okropnego?! mi tam sie to nawet podoba;) hihi sama chcialam miec ale mam tylko malenkie skrzywiewnie wiec nie jest mi to potrzebne Razz
lepiej chyba miec przez rok aparat na zebach dzieki ktoremu bedziesz miala pozniej ladne i prosciutkie niz przez cale zycie krzywe i niezbyt urodziwe zabki:>
wiec nie ma co sie lamac Smile moim zdaniem nie ma w tym nic smiesznego bo nikt nie jest doskonaly i u kazdego jakas wade sie znajdzie;> wiec podziekuj rodzicom ze chca w ciebie zainwestowac i ze dzieki nim bedziesz miala o jedna wade mniej:P

a chlopak napewno jakis sie znajdzie jesli nie teraz to za jakis czas wkoncu nie musisz jeszcze meza szukac;)
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 16:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aga002 napisał/a:

taki aparat juz mialam 5 lat, ale teraz musze nosic staly no i ciesze sie ze bede miec proste zeby ale boje sie ze zaden chlopak mnie nie zechce Sad

No chyba, ze trafi się taki co będzie chciał się z Tobą całować i ten aparat mógłby mu jakoś przeszkadzać. Razz <żartuję>
Otóż, nosiłam kiedyś stały aparat (dokładnie 1, 5 roku) i moje stosunki ze znajomymi wcale się nie pogorszyły. Normalnie przyjęli to, że noszę aparat. Oczywiście zawsze trafia się ktoś kto wszelkimi sposobami próbuje urazić, wyśmiać...
A wtedy należy postępować tak jak to świetnie w swoim poście ujęła Monik. Wink

Aga002, głowa do góry Wink I w żadnym wypadku nie wmawiaj sobie, że przez aparat żaden chłopak cię nie zachce! Bo to bzdury..

Ostatnio zmieniony przez Nikita dnia Pią 25 Sie, 2006 21:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W całowaniu (O ile wie się jak się całować) aparat w ogóle nie przeszkadza. Wizualnie... To już zależy od osoby, mi akurat w ogóle. Szczerze wisi mi i powiewia czy dziewczyna ma aparat, czy nie ma.

Poza tym jeśli dobrze pamiętam to znajoma z klasy która zaczęła nosić aparat nie spotkała się żadnymi tekstami, prócz paru zaskoczonych głosów "O, masz aparat", kiwnięcia głową z jej strony i tyle. Kuniec, krupka.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ok. dzieki za wszystkie rady Smile kto chce jeszcze niech pisze bo na pewno sie przydadza Smile pozdro for all :*
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W calowaniu aparat moze nawet pomagac Mr. Green

Nikita napisał/a:
Laki napisał/a:

Nikita, To chyba nieja napisaŁAM
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Laki napisał/a:

Nikita napisał/a:
Laki napisał/a:

Nikita, To chyba nieja napisaŁAM

Oj dobrze, już dobrze, pomyliły mi się cytaty - już poprawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aha i mam pytanie bo podobno osobie ktora nosi aparat smierdzi z buzi... czy to prawda??
Powrót do góry
Strona 1 z 7 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu