Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 14:03 Czy to okres? Prosze dziewczyny pomóżcie!
Od 4 dni mam brązowe plamy na bieliźnie. W drugi dzień założyłam już wkładkę. W 3 dzień "tego czegoś" miałam malutką czerwoną plamkę i w 4 też. Dziś zaczyna się piąty dzień. Jest już tego mniej. Dzień przed "tym czymś" bolał mnie brzuch, a w czasie "tego czegoś" pobolewa mnie. Mam duży apetyt. Mam 13 lat. Czy to może być okres Proszę odpiszcie
Ostatnio zmieniony przez Aga002 dnia Czw 24 Sie, 2006 21:47, w całości zmieniany 4 razy
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 14:24
Aga002 napisał/a:
Mam duży apetyt.
Jesteś w ciąży Jeśli wcinasz kiszone ogórasy z kremówkami to w Twoim organiźmie rozwija się nowe życie
A tak serio, to myślę, że to okres. Radziłabym spytać mamy/starszej siostry/siostry/przyjaciółki/koleżanki/kogoś zaufanego (zdecydowanie, kobiety ).
_________________ Just freelove...
anomaria Pomogła: 2 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 19
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 15:03
Cytat:
Od 4 dni mam brązowe plamy na bieliźnie.
Cytat:
bolał mnie brzuch, a w czasie "tego czegoś" pobolewa mnie.
Najpierw zadaj sobie inne pytanie: Skoro nie okres to co innego może to być ?
Przecież to LOGICZNE że to okres czy to na prawde tak trudno rozpoznać?
_________________ "Usłyszałam szmer fali obmywającej piasek na brzegu plaży,potem jednak okazało się ,że to jakiś człowiek tyłem do nas mył schody szczotką koloru czekolady"
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 15:42
Słupek napisał/a:
Monik napisał/a:
zdecydowanie, kobiety ).
Seksistka!
Słupek, jeśli miałbyś jakiś osobisty problem to wolałbyś się chyba z nim zwrócić do mężczyzny, nie do kobiety. Takie sprawy mogą być trochę krępujące, a jeszcze bardziej, jeśli pyta się osoby płci przeciwnej. A jeśli Aga spyta się kobiety, ona może ja lepiej zrozumieć bo też jest kobietą i ma miesiączkę. Czy to jest aż tak trudne dla Ciebie do pojęcia? Zwróć uwagę chociażby na temat: "dziewczyny pomóżcie". No? Masz jeszcze coś do powiedzenia?