Ciekawe, czy jakbyś była całkiem płaska to też byś tak mówiła
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
nasty-girl a czy ja mówiłam że wcinałam wszystko??Jadłam to co jest najpotrzebniejsze organizmowi np. owoce ryby, sery warzywa
I być może przez jakieś diety sobie rozregulowałaś okres. Lepiej już nic tu nie doradzaj.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Po pierwsze nie stosowałam żadnej diety !!Ani mi się śni się odchudzać. nie wiem może ten rozregulowany okres mam przez sters, którego zresztą nie unikam. Jadłam wszystko co najpotrzebniejsze(nabiał itp. a unikałam słodyczy chipsów etc. jeżeli to się nazywa dieta która szkodzi to...chyba nie jedzenie różnych świństw tylko organizmowi sprzyja...
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 20:19
pytalska - temat, który odnowiłaś jest sprzed 4 lat..więc tej dziewczynie najprawdopodobniej piersi już dawno urosły i ponownie tu nie zajrzy. Ale jak chcecie dalej prowadzić dyskusję na temat małych piersi to prowadżcie - narazie tematu nie zamykam.
Zależy jak kto rozumie moja kuzynka stosowała diete i nie jadła kompletnie nic a poza tym nie sądzę żeby okres mógł rozregulować się od tego że nie jadłam frytek słodyczy i kebabów..
—Michael Shermer
a po co komu stanik jak nie ma sie go na co zalozyc?? topy sie nosi zeby sie nie odznaczalo te laski z twojej klasy tez pewnie prawie nic nie maja
[ Dodano: Pon 28 Sie, 2006 11:42 ]
aha jednak sie mylilam jedna dziewczyna poradzila mi ze moge nosic stanik push-up, ale mowilam ze dla mnie one sa za duze. a jednak nie bylam w sklepie i zauwazylam rozne staniki. patrzylam w tych najmniejszych i wzielam do przymiezalni A70 i bylo ok . troszke za duzy u gory i lekko odstaje ale pod bluzka w ogóle tego nie widac a biust mam wiekszy bo to stanik jest z gabki a nie jak te co nosilam - z materialu