| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Jaki rodzaj muzy?
Autor Wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 19 Cze, 2006 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak tak, oczywiście. zupełnie jak ich troje.

Numer Gadu-Gadu
1550297
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pon 19 Cze, 2006 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zobaczymy za rok czyje prognozy się sprawdzą.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 19 Cze, 2006 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

myślisz, że rok w przód to jest robienie kariery? Wątpię by zespół dody wytrzymał na rynku próbę czasu. Virgin to nie Metallica ani nic z tych rzeczy. Wydaje mi się, że popularnością nigdy nie przebije Vadera ani Behemotha, którzy sprzedają więcej płyt poza krajem niż w Polsce, bo tutaj muzyki metalowej się NIE słucha. To dziwne, bo dużo krajów stawia właśnie na nią.

ale im więcej takich "tremere" tym więcej dody elektrody Wink

Numer Gadu-Gadu
1550297
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pon 19 Cze, 2006 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też uważam, że Doda szybko odejdzie w zapomnienie. Może i ma fanów, ale fani muzyki pop nie są jakoś szczególnie przywiązani do swoich idoli. Wczoraj Ivan i Delfin, dzisiaj Doda Elektroda, jutro juz coś całkiem innego.

A metalu sie dużo na świecie słucha, bo ogólna tendencja jest taka, że jak jeszcze 20 lat temu rock czerpał dużo z punka, tak teraz pełnymi garściami sięga po metal. Zresztą, samo pojęcie metalu jest bardzo szerokie i czasem aż dziw, że 2 całkiem różne zespoły wrzucane są do tego samego worka.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 19 Cze, 2006 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dlatego powstaje wiele podgatunków muzyki metalowej. Jednak tutaj przechodzimy z jednej skrajności w drugą. bo jeśli rozróżniać np death metal od doom metalu i tak dalej, to jeszcze rozumiem. ale czasami powstają takie potworki jak melodic progressiv austrich death metal Wink

Numer Gadu-Gadu
1550297
Napastnik Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Cze, 2006 11:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Ja też uważam, że Doda szybko odejdzie w zapomnienie. Może i ma fanów, ale fani muzyki pop nie są jakoś szczególnie przywiązani do swoich idoli. Wczoraj Ivan i Delfin, dzisiaj Doda Elektroda, jutro juz coś całkiem innego.

A Maryla Rodowicz i Krzysztof Krawczyk jakoś dalej nagrywają... ;]

Numer Gadu-Gadu
8161275
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Cze, 2006 12:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napastnik napisał/a:

A Maryla Rodowicz i Krzysztof Krawczyk jakoś dalej nagrywają... ;]

Dla Maryli należy się szacun i miejsce w Panteonie, bo nagrała kawałek z Grechutą Mr. Green Poza tym nagrała parę piosenek, które przeszły do kanonu i swego czasu chyba każdy je znał. A co do piosenek Dody, to np. ja słyszałem dwie i nawet nie wiem o czym są.

A o Krawczyku nikt nie pamięta, póki go TVP2 w jakimś szmirowatym festiwalu nie pokaże. Wiecie, aż sie wzdrygnąłem na myśl, ze za -naście lat zamiast Krawczyka będą pokazywać jakiegoś Mezo, czy innego Donia jako nieprzemijającego (Razz) wykonawcę.

Napastnik Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Cze, 2006 18:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:

Dla Maryli należy się szacun i miejsce w Panteonie, bo nagrała kawałek z Grechutą Mr. Green Poza tym nagrała parę piosenek, które przeszły do kanonu i swego czasu chyba każdy je znał. A co do piosenek Dody, to np. ja słyszałem dwie i nawet nie wiem o czym są.

No widzisz, to wszystko zależy kto się przy jakiej muzyce wychowywał. Bo w końcu, która crazy trzynastka nie zna na pamięć piosenek Dody? ;]

Słupek napisał/a:
A o Krawczyku nikt nie pamięta, póki go TVP2 w jakimś szmirowatym festiwalu nie pokaże. Wiecie, aż sie wzdrygnąłem na myśl, ze za -naście lat zamiast Krawczyka będą pokazywać jakiegoś Mezo, czy innego Donia jako nieprzemijającego (Razz) wykonawcę.

Nikt nie pamięta? Przecież jak Krawczyk wydaje płyte to jest niewiadomo jakie wydarzenie w telewizji i radio zet ma kolejne 'przeboje' do puszczania przez następne pięć lat na swojej antenie. ;p

Numer Gadu-Gadu
8161275
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Cze, 2006 19:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napastnik napisał/a:
Bo w końcu, która crazy trzynastka nie zna na pamięć piosenek Dody? ;]

Te które znają na pamięć piosenki Tokio Hotel? Nie no, to jest naprawdę straszne, ze kiedyś taką Dodę albo TH można będzie uznać za symbole tej dekady, kultowych wykonawców. Zgroza Neutral
Cytat:

Nikt nie pamięta? Przecież jak Krawczyk wydaje płyte to jest niewiadomo jakie wydarzenie w telewizji i radio zet ma kolejne 'przeboje' do puszczania przez następne pięć lat na swojej antenie. ;p

Cholercia, nic nie wiedziałem o nowej płycie. Moze dlatego, ze TV oglądam bardzo mało, a z Zetki też wyleczyłem się parę latek temu. Choć nie powiem, od czasu do czasu słucham i Krawczyka nie słyszę.

Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Sro 21 Cze, 2006 23:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ej tak z ciekawości.. Behemoth to black metal, death metal, trash metal, czy jakis inny? xD... bo ja sie gubie..

Numer Gadu-Gadu
8989120
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Lip, 2006 14:35   

Ja tam nie wiem, bo jeszcze tego nie słyszałam, ale jaki trash metal, chyba thrash ;]
Co wy macie z tymi śmieciami.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 07 Lip, 2006 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Papierowa Tęcza napisał/a:
ej tak z ciekawości.. Behemoth to black metal, death metal, trash metal, czy jakis inny? xD... bo ja sie gubie..

uoo ;p hm troche black i death xD

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pią 07 Lip, 2006 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

black black, ale z biegiem lat bardziej zwracają się ku death.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 08 Lip, 2006 02:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Behemoth jest beznadziejny : P
Po pierwsze nie rozumiem tekstu niewiem jak wy
a po drugie to mozna to przyrownac do darcia sie szmaty po wybielaczu chlorowanym mniej wiecej taki dzwiek wydaja : P
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 08 Lip, 2006 11:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

o, a ja lubie xD wszystko co polskie jest dobre bueheh;d

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu