Kochani! Nie jestem pewna czy to dobre forum na ten post, ale to w koncu miejsce w ktorym piszemy o przyjazni wiec prosze was o przyjacielski gest. pokarzcie na co was stac wesprzyjcie mnie i wszystkich fanow Tajemnic Smallville nawet jesli nie nalezycie do nich (fanow TS). Prosze was o to byscie, kazdy z was, wyslal e-maila do redakcji tvn pod ten mail :widzowie@tvn.pl o temacie "Oddajcie nam smallville" a wnim goraca prosbe o puszczenie nowych odcinkow smallville. Dla was to tak malo a dla mnie i wszystkich fanow TS moze znaczyc tak wiele poniewaz jesli tych listow bedzie naprawde wiele to wierzymy, ze o wiele szybciej puszcza nowe odcinki, jak zobacza jak nam zalezy. wiec prosze, wrecz blagam zachowajcie sie jak przyjaciele nawet jesli nimi dla mnie nie jestescie i wspomorzcie nasz protest. bede wam naprawde, naprawde ogromnie wdzieczna i jesli ktore kolwiek z was bedzie potrzebowlao podobnej pomocy to moze liczyc na na mnie i wszystkich moich znajomych w ogole kazdego fana Smallville do ktorego dotrze ta prosba i ktory bedzie wiedzial jak wiele wam zawdziecza, jak wiele zawdziecza solidarnosci przyjaciol z neta....
Oglądałam parę odcinków i muszę przyznać ze mi sie film spodobał. To naprawdę super pomysł. Z miłą chęcią i wielką madzieją napiszę maila no i postaram sie namówić do tego więcej osób
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Również napisałem maila do tvn’u i dostałem odpowiedz że rozumieją zainteresowanie i zakupili już nowe odcinki ale nie znają jeszcze terminu emisji.
Jak ktoś chce zobaczyć tego maila to niech kliknie
tutaj
(Zrobiłem zrzut ale może się trochę długo ładować)
Kornelia, co to za serial i o czym to jest? Myślę, że jednak nie ma sensu wysyłać maila, bo jak nie ma nowych odcinków, to ktoś musi je nakręcić, a jak nie mają pomysłu i pieniążków, to nic nam z tego protestu nie wyjdzie, ale...zachowam się jak dobra koleżanka i wyślę tego maila!!!
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
Również napisałem maila do tvn’u i dostałem odpowiedz że rozumieją zainteresowanie i zakupili już nowe odcinki ale nie znają jeszcze terminu emisji.
Jak ktoś chce zobaczyć tego maila to niech kliknie
tutaj
(Zrobiłem zrzut ale może się trochę długo ładować)
Jak nie ma jak są nie znam tego serjalu chyba to jest to o ufokach
Bynajmniej moi mili! ten serial jest o supermenie jak nastolatku moze sie to wydawac banalne ale tak naprawde jest super
a sens jest wysylac te maile jest bardzo duzy poniewaz i trzecia seria jest nakrecona a my prosimy narazie o druga i tvn rowniez ma juz te nowe odcinki my walczymy o to by je puscili i to jak najszybciej
a tak pozatym dzieki Psunicio...
Witajcie!
Zapraszam do wpisywania sie do petycje, której tematem jest wznowienie w stacji TVN emisji serialu "Smallville" (2 sezon)
Zalozenia petycji znajdziecie pod adresem:
www.smallville.petycja.prv.pl
Link bezposredni do petycji:
http://www.petitiononline.com/dotvn/petition.html
Okazcie choc toche przyjazni teraz wszystko zalezy od was ja juz oddalam swoj glos
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 29 Paź, 2003 06:40
wiesz co kornelia, chętnie ci pomogę, zawsze chętnie pomagam ludziom jeżeli potrzebują pomocy, a twoa PW do mnie uświadomiła mi że ty nprawde ten filk kochasz. Wyśle petycje, jeszcze dziś
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..