| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Chcecie bajki? Oto bajka... =( HELP!!!!!! =(
Autor Wiadomość
Julien Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 24 Maj, 2006 19:10   Chcecie bajki? Oto bajka... =( HELP!!!!!! =( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na początku nie wiedziałam o nim nic ponad to, że chodzi do jednej klasy z moją kumpelą. Potem jakoś wyłapałam jego imię, naziwsko, numer telefonu, adres zamiekszania...
Wpadłam po uszy Crying or Very sad
Nie mogę przestać o nim myśleć....
On kilka razy mówił mi cześć, zna moje imie....
Na korytarzu nasze spojrzenia spotykają się
Tylko co ja mam dalej robić?!
Proszę, pomóżcie Crying or Very sad
Niewyrabiam psychicznie, jestem w dołku.... Crying or Very sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sro 24 Maj, 2006 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tego co wywnioskowałam z twojego postu jesteś w tym chłopaku zakochana po uszy nie znając go. Co masz zrobić? Zdobądź jego gg (o ile ma) i zagadaj, może coś z tego wyniknie Smile Jeśli lubi cie choć trochę chętnie z tobą poklika. Albo umów się z kumpelą,aby cie z nim bliżej zapoznała, sama nie wiem co ci konkretnie doradzić...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138

PostWysłany: Sro 24 Maj, 2006 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Z tego co wywnioskowałam z twojego postu jesteś w tym chłopaku zakochana po uszy nie znając go. Co masz zrobić? Zdobądź jego gg (o ile ma) i zagadaj, może coś z tego wyniknie Smile Jeśli lubi cie choć trochę chętnie z tobą poklika. Albo umów się z kumpelą,aby cie z nim bliżej zapoznała, sama nie wiem co ci konkretnie doradzić...

hmm...z gg będzie problem, daje tylko swoim naj znajomym, bo nie chce żeby potem połowa szkoły miała jego numer....x/ Sad
jak swój numer komy dał mojej kumpeli dopiero po pół roku znajomości x/ byłam przy tym jak go "prosiła" o kome i z ociąganiem się podyktował jej swój numer..."tylko nikomu nie podawaj" x/ a ja wytężyłam się i zapamiętałam nr Wink
i problem w tym że nie ufam mojej friend, bo przypuszczam, że jak by tylko się dowiedziała od razu by mu to wygadała x/ Sad
ale thx za odpowiedź
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Maj, 2006 20:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zdaje Ci się - Wasze spojrzenia się spotykają? Człowiek idąc ulicą patrzy na 2/3 ludzi idących z naprzeciwka, każdego kocha?

Skoro z nim nie rozmawiałaś (Cześć się nie liczy ; ) ) to co możesz o nim wiedzieć?

GG to najgorszy sposób "podrywu"

Dziewczyna nie powinna uganiac się za chłopakiem - na odwrót.

Dobra, teraz rada - Bierzesz takie urządzenie jak słuchawka (Od telefonu, a jak), wystukujesz jego numer, witasz się, pytasz czy nie przeszedłby sie gdzieś-tam z tobą. Idziesz, lub nie, jeśli się nie zgodzi - Po co jakieś podchody?[/center]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

PostWysłany: Sro 24 Maj, 2006 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Zdaje Ci się - Wasze spojrzenia się spotykają? Człowiek idąc ulicą patrzy na 2/3 ludzi idących z naprzeciwka, każdego kocha?

Skoro z nim nie rozmawiałaś (Cześć się nie liczy ; ) ) to co możesz o nim wiedzieć?

GG to najgorszy sposób "podrywu"

Dziewczyna nie powinna uganiac się za chłopakiem - na odwrót.

Dobra, teraz rada - Bierzesz takie urządzenie jak słuchawka (Od telefonu, a jak), wystukujesz jego numer, witasz się, pytasz czy nie przeszedłby sie gdzieś-tam z tobą.
Idziesz, lub nie, jeśli się nie zgodzi - Po co jakieś podchody?[/center]

może mi się zdaje, może nie....

rozmawiałam z nim ale były to krótkie chwile...btw każdy jego znajomy sądzi że jest [cenzura]

z tym to się po części zgadzam, ale przez GG można się zapoznać

ale czasami trzeba "zacząć

metoda..hmm...dosyć bezpośrednia...gdybym miała więcej pewności siebie na pewno bym ją wykorzystała ;] chciałabym zebrać w sobie na tyle odwagi....

kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Maj, 2006 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Z tego co wywnioskowałam z twojego postu jesteś w tym chłopaku zakochana po uszy nie znając go.

I LOL'D. Wiesz co to miłość?

Najlepiej zapoznać się in real, podchody via gg/telefon i ogolnie przez wirtualny swiat, sa zazwyczaj gorsze w skutkach
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 13:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dla was facetów jest wszystko łatwe i mało skomplikowane, a dziewczyny patrzą na to inaczej..
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

... bo są jeszcze dziećmi.
Powrót do góry
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 15:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam podobną sytuację, co ty, julien, ale nie biorę tego tak strasznie poważnie. Jeśli cos nas połączy- to fajnie, a jak nie połaczy- to nic, mam jeszcze jednego fajnego kolesia do zdobycia Wink

P.S. Shaunri, a ponoć kobiety szybciej dojrzewają emocjonalnie Wink

Numer Gadu-Gadu
8732892
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 15:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Dla was facetów jest wszystko łatwe i mało skomplikowane, a dziewczyny patrzą na to inaczej..

Przez różne filmuy romantycznie, książki dla nastolatek i inne tego pozycje, których statystyczny samiec się brzydzi, nabieracie spaczonego poglądu na tego typu sprawy. Jak się spojrzy z dystansu na pewne sprawy, to życie naprawdę staje sie prostsze.

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gdulcia napisał/a:
Mam podobną sytuację, co ty, julien, ale nie biorę tego tak strasznie poważnie. Jeśli cos nas połączy- to fajnie, a jak nie połaczy- to nic, mam jeszcze jednego fajnego kolesia do zdobycia Wink

P.S. Shaunri, a ponoć kobiety szybciej dojrzewają emocjonalnie Wink

Hyh, problem w tym, że ja przy nim wysiadam i nie wyobrażam sobie teraz, że mogłabym być z kimś innym...
Gdybym chciała też mogłabym już dawno mieć innego...

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 17:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita: powtarzam pytanie, wiesz co to milosc? Jak widzisz Brada Pitta i jego piekne cialo [to przyklad], podoba Ci sie, to znaczy, ze jestes w nim zakochana? -_-'
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 17:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gdulcia - Bo nie rzucają żartami o seksie? Jeśli tak, to są dojrzalsze. Jeśli chodzi o ich podejście do miłostek, ploteczek, sensacji - To są na poziomie wstecz 10 lat.

BTW dziewczyny, opamiętajcie się - dziewczyna nie zdobywa faceta, jest na odwrót... Chryste, co się na tym świecie porobiło O_o
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Gdulcia - Bo nie rzucają żartami o seksie?

Oj, z tym to ostatnio różnie. Znam parę takich, przy których odzywkach byś sie zaczerwienił Razz
Cytat:

BTW dziewczyny, opamiętajcie się - dziewczyna nie zdobywa faceta, jest na odwrót...

Jak to powiedziano gdzieś, to nie zasada, właściwie wytyczna... nawet nie wytyczna, tylko wskazówka. Nie wiem, czemu dziewczyna nie mogłaby wykazać choć trochę inicjatywy. Ale faktycznie, my, samce powinniśmy się namęczyć bardziej Smile

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

popieram Słupka, to nie chłopacy zdobywają dziewczyny, ani dziewczyny zdobywają chłopaków. Jedna strona nie ma drugiej na własność, chyba że u was sie to praktykuje ;]. Ja zawsze wybierałem partnerstwo i wzajemne 'zdobywanie sie' ;P
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu