przez pewien czas byłem gotów sądzić, że jesteś przeciętnie uzdolniona intelektualnie, tremere ale teraz boję się zapytać jak poszła maturka z polskiego.. a nie, sorki, w zawodówkach się nie zdaje
przez pewien czas byłem gotów sądzić, że jesteś przeciętnie uzdolniona intelektualnie, tremere ale teraz boję się zapytać jak poszła maturka z polskiego.. a nie, sorki, w zawodówkach się nie zdaje
zawodówkach? ty tam jesteś? bo ja jakoś niebardzo
a zresztą - [cenzura] wiesz, ile ja mam naprawdę lat.
słyszałem, że w przyszłym roku masz pierwszą komunię. albo masz jakieś 13 lat, zaczęły Ci niedawno rosnąć cycki i myślisz, że jesteś teraz taką wyuzdaną siksą, dlatego klniesz jak zwykła dziwka, bo wydaje mi się, że dojrzałej kobiecie taka zmiana by się nie zdarzyła
to tyle ode mnie, wracam się bawić moim 13-centymetrowym peniskiem
słyszałem, że w przyszłym roku masz pierwszą komunię. albo masz jakieś 13 lat, zaczęły Ci niedawno rosnąć cycki i myślisz, że jesteś teraz taką wyuzdaną siksą, dlatego klniesz jak zwykła dziwka, bo wydaje mi się, że dojrzałej kobiecie taka zmiana by się nie zdarzyła
to tyle ode mnie, wracam się bawić moim 13-centymetrowym peniskiem
Emm, tak tak, źle słyszałeś, albo nadal mylisz siebie ze mną ;P
A cycki mi już urosły kochanie dawno, ale najwidoczniej twój penisek jeszcze nie :< Nie martw się, chirurgia plastyczna rozwinęła się w takim stopniu, że z twojego flaczka zrobią górę lodową.
A to tylko dziwki klną? No to najwidoczniej jestem dziwką i to już moja sprawa