Wysłany: Czw 27 Kwi, 2006 10:30 Pierwsza dziewczyna XD
Mam problema ludziki Otoz pewnego razu siedzialem sobie na gg i pisze do mnie jakas dziewczyna, no i tam wysyla mi zdjecie ja mowie ze jest fajna ona sie podnieca i kruca i wyszla ze mna 2 razy na dwor i chce ze mna chodzic...ja ja lubie z charakteru ale ona nie jest tak sexy jak inne ktore mi sie podobaja, bo ja to sie napalam na ksztalty, itd; co robic?
Nigdy jeszcze nie mialem dziewczyny, a ona sie chce calowac... czy to ma sens?
Nie wiem po co to piszesz........jak nie kochasz jej to sprawa jest prosta......ja to nie wiem-wychodzi na to ze faceci sa naprawde sexocholikami......hahah......bo zamiast rozważać na ile ją lubisz żeby dowiedzieć sie czy chcesz z nią chodzisz...to ty tu gadasz ze nie chcesz jej bo cie nie podnieca?? ile w ogóle masz lat??........
jeśli jej nie kochasz to nie rób jej nadzieji..jak nie masz ochoty sie z nia całować to nie rób tego,bezsenu jest robić coś wbrew sobie...Pamiętaj że ciało nie ejst tak bardzo ważne jak dusza
no latek mam 15
A ja nie wiem co mam robic... niby mam ochote sie z nia *****(wiadomo o co biega) ale inne mnie bardziej podniecaja a jej nie chce robic przykrosci bo pomysli ze jest brzydka itd. z reszta moze ja wezme tak dla 'treningu' ?
wiesz, moze zamiast sobie dziewczyny szukać, to kup sobie świerszczyka (nie Playboya, czy CKMa bo to porządne gazety) i skorzystaj z dłoni, a nie kurde rozważaj która Cie bardziej podnieca :// omg jak mnie to dobija @_@... dziewczyna przede wszystkim powinna byc Twoja dobra przyjaciolka, a nie obiektem do... no wiadomo
no latek mam 15
A ja nie wiem co mam robic... niby mam ochote sie z nia *****(wiadomo o co biega) ale inne mnie bardziej podniecaja a jej nie chce robic przykrosci bo pomysli ze jest brzydka itd. z reszta moze ja wezme tak dla 'treningu' ?
pokaż mi swoją fotkę, a ja ci powiem, co powinieneś ZE SOBĄ zrobić.
Nio dla treningu to znaczy zeby zobaczyc jak sie pierwszy raz calowac, jak sie zachowywac, jak sie dupic(o ile cos takiego sie stanie), itd. zeby przed prawdzwiym towarem wypasc cool
Boże... weź ty lepiej nie pisz takich durnot na tym forum bo sie słabo robi... jak mozna brac dziewczyne na PRÓBE?? na próbe to bierzesz sobie jakis produkt z MANGO i se uzywasz a jak ie nie podoba to oddajesz....
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi