cf98-fakt, najbardziej znana polska kapela grajaca kalifornijski punk.ale to wcale nie oznacza ze sa znani.no i taaak,trzeba kumpli zareklamowac -lawless ale zeby nie bylo-ja ich slucham tylko na koncertach,ale pasuja do tematu-sa wybitnie malo znani
_________________ mam prawo do dobrej zabawy, do najbardziej ciężkostrawnych mysli, nawet mam prawo mieć prawo, mam prawo płakać, mam prawo się wstydzić
cf98-fakt, najbardziej znana polska kapela grajaca kalifornijski punk.ale to wcale nie oznacza ze sa znani.no i taaak,trzeba kumpli zareklamowac -lawless ale zeby nie bylo-ja ich slucham tylko na koncertach,ale pasuja do tematu-sa wybitnie malo znani
nawet fajne,ale nie moje klimaty.do sluchania w domu jak dla mnie nie,co innego na koncercie
_________________ mam prawo do dobrej zabawy, do najbardziej ciężkostrawnych mysli, nawet mam prawo mieć prawo, mam prawo płakać, mam prawo się wstydzić
Ciekawa jestem czy ktos z was slucha Maggie Reilly.Nie jest ona zbyt znana, a ma ładniejszy glos od wielu znanych gwiazd...Znana jest może z dwóch tylko piosenek spiewanych z Mikiem Oldfieldem...Polecam jest super!!!
_________________ I'm going nowhere...Could be, I'm already there?
[ Dodano: Nie 04 Cze, 2006 17:07 ]
Cornelia napisała:Ciekawa jestem czy ktos z was slucha Maggie Reilly.Nie jest ona zbyt znana, a ma ładniejszy glos od wielu znanych gwiazdNo wiesz co kto by jej nie znał dla mnie ona jest świetna
[ Dodano: Nie 04 Cze, 2006 17:07 ]
Cornelia napisała:Ciekawa jestem czy ktos z was slucha Maggie Reilly.Nie jest ona zbyt znana, a ma ładniejszy glos od wielu znanych gwiazdNo wiesz co kto by jej nie znał dla mnie ona jest świetna
No niestety zbyt wiele osob jej nie zna... moim zdaniem to ma ladniejszy glos niz np. Britney Spears ale moze to tylko moja opinia.
_________________ I'm going nowhere...Could be, I'm already there?
Muzyka na licencji CC - to znaczy legalnie i za darmo. Zespołów jest całkiem sporo, ale nie są znane (zwłaszcza w RP). Myślę, że każdy znajdzie tu dla siebie coś wartego uwagi.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer