odnośnie Twoich piersi pasuje chyba jedno zdanie: "mała rzecz, a cieszy". to zupełnie jakbym szpanował że moj penis ma już "prawie" 13 cm no ale wszyscy wiedzą, że ma 8 :/
eee mamy ocenic Twoj biust?
Wg mnie to jest taki akurat...i sama go oceń
Popatrz na dziewczyny w szkole...popatrz na rowiesniczki! Bo jak my mamy ocenic Twoj biust skoro go nie widzielismy...
_________________ 'Może spotkają sie jeszcze w samotnym mieście
Może znajdą dzień w którym zgubili szczęście
Może miną sie i pójdą w inną strone
Może tak, może nie...'
A jeszcze nie napisalam ,ze ja mam kolezanke w 6 kl czyli ma jeszcze nie skonczone 13 lat to ona wogle nie ma biustu!! I sie tym nie przejmuje...jest ładna mila wszyscy ja lubia i nikt jej nigdy nie powiedzial ze ma maly biusT! Wiec sie nie przejmuj!
PatkY;*
_________________ 'Może spotkają sie jeszcze w samotnym mieście
Może znajdą dzień w którym zgubili szczęście
Może miną sie i pójdą w inną strone
Może tak, może nie...'
Skoro nisisz zerówkę, to Twój biust (jeśli w ogóle można go tak nazwac) jest mały.
Skończ już wszedzie pisac, że niedługo bedziesz nosiła A! Po co to komu wiedziec? Poza tym, co z tego? Nosi sie taki rozmiar, jaki sie potrzebuje. To, że bedziesz nosiła A nieznaczy, że bedziesz miała wiekszy biust.
ja stanik zaczelma nosić w 6 klasie......i przez ponad rok (nie pamiętam ile dokladnie moze dłuzej niż rok) byla to zerówka........to normalne ze nosisz zerówke w tym wieku.....mialabyś sie o co martwić gdybyś nosila rozmiar b albo c.......Oj dziewczyny nie macie ważniejszych problemów......biust rośnie do 20 czy tam 21 roku zycia.....oczywiscie z różną intensywnością w różnych okresach
mlodaa12 Pomogła: 4 razy Dołączyła: 28 Lut 2006 Posty: 22
Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006 13:29
Ess ) Ja nosze 75AA ) Spoko .. Mam 12 lat ) rocznikowo (ale urki miałąm xD) i to naprawdę nie a znaczenia czy masz większe piersi czy mniejsze .. poprostu .. jak masz to się ciesz ;D