| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
krostka (?) :O
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 26 Lut, 2006 10:00   krostka (?) :O Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak to od golenia pierwszedgo-> zazwyczaj robia sie wtedy krostki. pamietam ze ogolilam sie jaki huhu to bylo pewnie z 2 miesiace temu? jak nie lepiej.. i zrobila mi sie taka duza krostka, to ja jak glupia ja wycisnelam i rosla rosla.. potem nagle wszystko znikło ale został lekki ślad i taka "gulka". no i ostatnio chyba ja jakos znow podraznilam, i znow jak glupia myslalam ze da sie wycisnac, cos tam wycisnelam, i znow zaczela rosnac, ok. ok, mowie dam spokoj, bede ja ignorowac, i wszystko bylo pieknie do dzisiaj gdy rano wstalam. juz byla prawie plasciutka taka ranka, a tu sie budze rano patrze bombel wielki twardy taki że huhu.. ej halo, pomocy, co to jest? bac sie czy nie bac? czekac az podejdzie ropa i wyciskac? a jak niepodejdzie? auu
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Nie 26 Lut, 2006 10:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wydaje mi sie ze powinnaś odwiedzić lekarza...Wtedy on oceni czy to coś groźnego czy zupełnie nie Very Happy Jeśli będziesz to wyciskać to może to pogorszyć sytuacje...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Moderator

PostWysłany: Nie 26 Lut, 2006 10:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lekarza moge najszybciej odiwedzic w srode. teraz czekam az podejdzie ropa..
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Lut, 2006 12:22   

jezeli nie zamierzasz tego w najblizszym czasie nikomu pokazywac to moze po prostu zostaw? prawda jest taka, ze wszystkie wypryski skorne najlepiej sie goja (chociaz nie najszybciej) kiedy da im sie swiety spokoj..
Powrót do góry
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Nie 26 Lut, 2006 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co, mysle ze nie ma z czym isc do lekarza ;] tylko zostawic wypryska w spokoju, to na pewno szybko pojdzue w cholere:P

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Moderator

PostWysłany: Nie 26 Lut, 2006 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz, to jet welkie, taki jeden centymetr kwadratowy w gore. wypukle, twarde, jakby ropa gleboko gdzies tam siedziala, taka twarda, nabita, abu:( i boli jak cholera~!! nawet spodni nosic nie moge!
Powrót do góry
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Pon 27 Lut, 2006 00:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie dlatego uważam że jednak jest z czym isć do lekarza...
Najwyzej rozwieje twoje obawy...
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Lut, 2006 07:54   

haha probuje sobie wyobrazic taka wizyte ; o
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 27 Lut, 2006 08:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak sie nieumiejetnie goli, to sie nie dziwie ze takie syfy sie robia Shocked
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Pon 27 Lut, 2006 08:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

posmarowalam jakim kremem sciagajacym i cus tam i zeszlo o polowe, widac ze rooa pwoli podchodzi, poradze sobie, jak bedzie sie paprac to pojde.
Powrót do góry
malti Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 27 Lut, 2006 12:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała ja myśle, że to poprostu infekcja , lub miejscowe zakażenie jeśli pojawiła się ropa

Do lekarza oczywiscie idz bo może Cie uspokoić i zaleci jakis srodek antybakteryjny i witamine B , pamietam bo Ja miałam podobny problem po ugryzieniu komara zaczełam drapać bombel i oczywiscie zaczeło się paskudzić

Od tamtego czasu poprostu nie wyciskam, nie drapie ani nic nie robie z krostami ktorych nie widać, nawet na twarzy bo wtedy na delikatnej skorze moga zostac blizny

Pozdrawiam
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Pon 27 Lut, 2006 14:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

juz wszystko ok:) zebrala sie ropa, i wyszlo to wielkie gowno. Smile
Powrót do góry
babiette Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 16 Mar, 2006 11:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zaklej go plastrem żeby cie nie korciło i pozwól mu spokojnie zniknąć. A potem może pomyśl o zmianie sposobu golenia?
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Czw 16 Mar, 2006 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

juz wszystko powiedzmy ok:)
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu