A ja mysle ze jednak jej na tym zalezy troche, skoro w okresie kiedy w Polsce byl Test na inteligencje, wielokrotnie podkreslala jak wysokie IQ ona ma,jaka to madra nie jest mimo iz jest blondynka itp..
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Doda ma świetny głos. Zachowuje się tak jak się zachowuje bo chce mieć wokół siebie dużo szumu. I jej sie to udaje, ale nie przeszkadza mi to zbytnio. Niech sobie robi tę "kariere".
doda jest żałosna. Jej głupota i powierzchowność jest doskonale pokazywana u majewskiego (polecam!)
śpiewac nie UMIE bo każdy umie spiewac z pełnego czy nawet pół-playbacku. co do tele kamer to jej wizytówka z tekstem "nie mogłam wymyślec nic mądrego więc zaprezentuję wam uśmiech nr 10"chyba mówi o niej wiele. także jej "zbroja" jaką miała na pierwszym występię na tej że gali
A zespołu virgin nie muszę chyba komentować....ŻENADA na maxa.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 31 Sty, 2006 20:56
doda, co po raz kolejny mowie mi sie jako osoba nie podoba, uwazam ja za pusta, jej muzyka mi nie odpowiada.. ale glos ma naprawde dobry. skad pomysl z pol plejbekiem nie wiem, ale na pewno z nim nie spiewala.