| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Virgin&Doda ^^
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 13:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przecież nie mówię że bym się z nią gził - nie macałbym tych cycków, tylko patrzę na nie z daleka - Ja widzę różnicę, nie wiem jak ty.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 13:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a czy ja mowie cos, po prostu z twoich wypowiedzi sadzilam ze podobaja ci sie naturalne dziewczyny, a nie pol kilo tapety, silikon..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 14:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Również nie powiedziałem że ona mi się podoba, ma ładne piersi - to powiedziałem. Jedno od drugiego można odróżnić, przynajmniej dla mnie znaczy to całkiem coś innego.

PS: Bez urazy, nie chce mi się znowu żreć...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 14:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a czy ktos sie chce klocic? tylko ciekawa bylam.. bo jej do naturalnej dziewczyny daleko. hehe
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 16:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nigdy nie miałem okazji niczego z nią robić, wtedy by mi to przeszkadzało - Z daleka, niech sobie będzie. Zresztą nie mówimy o jej twarzy, a piersiach...
Powrót do góry
stokrotka+ Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

owszem Doda ma bardzo łądny głos ,tylko sie za bardzo popisuje i wymądrza.
nara
P.S oglądałyście telekamery? jak odbierała statuetkę kompletnie sie wygłupiła
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8363672
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 17:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

stokrotka - Tak, oglądałam telekamerę, i uważam, że bardzo dobrze zrobiła - po co ma udawać, że jest mądrzejsza, niż jest naprawdę?
Powrót do góry
Tana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 19:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dody nie lubię osobiście ale przynajmniej śpiewa lepiej niż Mandaryna <Lol> hehehe… Ogólnie wydaje mi się że ona udaje że jest tak głupia albo naprawdę taka jest hehehe Telekamerę oglądałam i twierdze że tam tym bardziej ukazała nam jaka jest głupia ale luzik. Może jest i ładna tylko zobaczymy jak zmyje swoją maskę Wink Co do jej biustu nie interesuje mnie jej biust z sylikonem Wink wole moje biggrin

Numer Gadu-Gadu
6684266
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 19:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eee, wydaje mi sie, ze Ona nie tylko wtedy pokazała jaka jest głupia...ciagle to robi

Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
stokrotka - Tak, oglądałam telekamerę, i uważam, że bardzo dobrze zrobiła - po co ma udawać, że jest mądrzejsza, niż jest naprawdę?

Myślałam, że jesteś NIM Shocked
Nie no, Doda wcale nie jest GŁUPIA. Ona się na taką kreuje, wystarczy porównać ją sprzed 2 lat, a ją teraz.
A co do piersi - to nc, są duże, ale nago wcale nie prezentują się ładnie.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Sty, 2006 08:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czasami tez mam wrazenie ze proboje z siebie tepa blondyneczke zrobic.. i nie rozumiem skad te ciagle porownania do mandaryny.. ;/
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Sty, 2006 11:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zmieniam pcie, od dzisiaj jestem pani Shaunri.

Jej piersi nago!? Jezu?! Gdzie?! Jak?!
JA mówiłam o jej piersiach w ubraniu - że się ładnie prezentują : )

nasty_girl - Nie miałam okazji z nią rozmawiać, a szkoda, ciekawa byłaby to konwersacja.... Wtedy mogłabym powiedzieć czy to mądre, czy to głupie...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Sty, 2006 11:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

IQ ma podobno wysokie.. czego nie widac, no mniejsza z tym i tak do prawdy nie dojdziemy.

a myslalam ze ogladales filmik z nia nago, ktory krazyl po necie, i dlatego tak jej piersi bronisz.. a czy ladnie w czyms wygladaja? widzialam ja w zaciasnej sukni.. nieciekawie
Powrót do góry
Tana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 28 Sty, 2006 15:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A doda juz neiwie co robić by być bardziej sławna zwykłe koncerty itp jej nie wystarczają więc strzedaje swoje ciało do Playboya biggrin

Numer Gadu-Gadu
6684266
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Sty, 2006 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

akurat do zdjec w playboyu pozowalo wiele innych, i nikt na nich nie jechal, bardziej pokazala sie w jednym filmiku
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu