Wysłany: Pią 27 Sty, 2006 14:38
Również nie powiedziałem że ona mi się podoba, ma ładne piersi - to powiedziałem. Jedno od drugiego można odróżnić, przynajmniej dla mnie znaczy to całkiem coś innego.
Wysłany: Pią 27 Sty, 2006 16:36
Nigdy nie miałem okazji niczego z nią robić, wtedy by mi to przeszkadzało - Z daleka, niech sobie będzie. Zresztą nie mówimy o jej twarzy, a piersiach...
owszem Doda ma bardzo łądny głos ,tylko sie za bardzo popisuje i wymądrza.
nara
P.S oglądałyście telekamery? jak odbierała statuetkę kompletnie sie wygłupiła
Dody nie lubię osobiście ale przynajmniej śpiewa lepiej niż Mandaryna <Lol> hehehe… Ogólnie wydaje mi się że ona udaje że jest tak głupia albo naprawdę taka jest hehehe Telekamerę oglądałam i twierdze że tam tym bardziej ukazała nam jaka jest głupia ale luzik. Może jest i ładna tylko zobaczymy jak zmyje swoją maskę Co do jej biustu nie interesuje mnie jej biust z sylikonem wole moje
_________________ Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia! <:3)~
stokrotka - Tak, oglądałam telekamerę, i uważam, że bardzo dobrze zrobiła - po co ma udawać, że jest mądrzejsza, niż jest naprawdę?
Myślałam, że jesteś NIM
Nie no, Doda wcale nie jest GŁUPIA. Ona się na taką kreuje, wystarczy porównać ją sprzed 2 lat, a ją teraz.
A co do piersi - to nc, są duże, ale nago wcale nie prezentują się ładnie.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 28 Sty, 2006 11:21
IQ ma podobno wysokie.. czego nie widac, no mniejsza z tym i tak do prawdy nie dojdziemy.
a myslalam ze ogladales filmik z nia nago, ktory krazyl po necie, i dlatego tak jej piersi bronisz.. a czy ladnie w czyms wygladaja? widzialam ja w zaciasnej sukni.. nieciekawie