Rozmawialismy juz o tym tyle razy ze wystarczylo poszukac a znala bys odpowiedz. O ile sie nie myle, narazie rozdawanie moderatorow jest zawieszone. Wyszly troszke niesmaczne sytuacje z niektorymi, i ToJa postanowila ze narazie daruje sobie rozdawanie moda komu tylko popadnie.
Zeby dostac moda, trzeba cos na to forum wnosic. Pisac madre posty, doradzac itp. itd. Ilosc postow ani gwiazdek nie ma z tym nic wspolnego.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
_________________ Niektórzy nie wiedzą jakie życie jest cene dopóki nie zetkną się z jego końcem
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Sie, 2003 22:12
Jestem Moderatorką. I co? I nic. To żadna frajda. Nie znaczy to, że chce nią być Po prostu jest tak jak wcześniej... I czo? I nicz
Weronika Gość
Wysłany: Nie 31 Sie, 2003 10:43
Tylko mam jedno pytanie Czemu jak sie było Debiutantem to tylko w twedy można było Pisać Ogłoszenie i Przyklejone teraz jak jestem Modem też już moge ale nie rozumiem dlaczego oni owyżej debiutanta nie mogą robić przyklejonych i ogłoszeń