Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sob 21 Sty, 2006 21:06
Ok. wsztstko rozumiem i dziekuje wam za te slowa. Ale pewne rzeczy musze sprostowac:
Ja juz gole ale nie mam jeszcze w tym wprawy i czasami niezbyt dobrze mi to wychodzi (coz kazdemu moze sie zdarzyc).
Z moim chlopakiem rozmawiam o wszystkim. Wiem ze on lubi ogolone. Ale przeciez nie zapytam sie go jak mam golic aby bylo dokladnie no nie?
Na zabezpiezeniach sie znam. Nawet rozmawialam o nich z moim chlopakiem, a on jest odpowiedzialny i zdecydowalismy sie ze jesli bedziemy to robic to zastosujemy az potrojne (prezerwatywa, pigulki, kalendarzyk) bo na dziecko jest zdecydowanie za wczesnie.
A z tymi plemnikami to tak tylko pytalam z ciekawosci.
ps. moze i nie dojrzalam do tego ale coz loda juz mu zrobilam kilka razy i nie zaluje
Wysłany: Sob 21 Sty, 2006 22:37
joasia - Twój ostatni post utwierdził mnie w przekonaniu że nie dojrzałaś. Może źle oceniam, ale bije aż z niego dziecinna chęć pokazania wszystkim jaka jesteś duża. Nie chce mi się przykładów przedstawiać (Dobra... Niechaj będzie dla ślepców ostatnie zdanie...), ale widać różnice w rozmowie z tobą, a z innymi, starszymi ludźmi. Widać jak oni reagują a jak ty - I powiem Ci szczerze różnica jest monstrualna. Kazdy ma prawo pytać - Jasne, od tego jesteśmy żeby pomóc, ale jesteśmy też żeby ostrzegać. Ty tego nie przyjęłaś jako ostrzeżenie - Bo ono Ciebie nie dotyczy. Ty już wiesz to co chesz wiedzieć, lody robisz, minety chłopak Ci robi - Mastahy seksu jesteście. Fakt, jesteście w jakimś stopniu doświadczeni - Ale nie wiecie wszystkiego.
... Bo w takim razie z czego brałyby się dzieci w młodym wieku?
I tak na przyszłość, jak coś piszesz, to przeczytaj trzy razy i pomyśl jak to może zabrzmieć kiedy to ktoś czyta, bo zdanie ostatnie aż bije szpanerstwem - A szpanować nie ma czym.
Edit: O ja ślepy! Jak mogłem tego przykładu nie podać!
"A z tymi plemnikami to tak tylko pytalam z ciekawosci"
"Slyszalam ze zaplodnienie w ten sposob jest mozliwe ale nie wiedzialam czy jest duze prawdopodobienstwo"
Z ciekawości? Jasne. Widzisz... Problem lezy w tym, że ty nie chcesz rad - My się nie znamy. Ty chcesz pokazać nam, że cały ten problem okolic bikini jest błahy - Pytasz bo masz ochotę, a tak naprawdę to pro-seksistka z Ciebie. W tym problem...
Tak na koniec powiem że nic do Ciebie nie mam, a ten post nie jest żadnym naskoczeniem, nie czuj się urażona, jeśli się poczujesz przeczytaj go kolejny raz i pomyśl co chciałem przez to powiedzieć.
Wysłany: Sob 21 Sty, 2006 23:43
Shaunri -Nie czuje sie urazona.
Przyznaje ci racje. Nigdy nie czytam moich postow przed wyslaniem. Rzeczywiscie bije z nich szpanerstwo. Ale mi nie chodzi o to.
Moj chlopak nie robil mi jeszcze minetki i dlatego napisalam ten post bo chce sie przygotowac.
A z plemnikami to wlasciwie musze sie przyznac ze nie pytalam z ciekawosci. Naprawde nie wiedzialam jak to jest a potem zrobilo mi sie glupio ze pytam o takie cos no i tak wyszlo.
Ps. a ja mam cos do ciebie - jestes spoko gosc! Dzieki!
i w ten sposob dochodzimy do tego że wszyscy się kochamy i jest lajt
oczywiście możesz robić ze swoim chłopakiem co zechcesz skoro masz te 16 lat, to pewną barierę wiekową już przekroczyliście ale pamiętaj, żeby uważać. Uważać na siebie i swoją przyszłośc [przybiera minę Yody] Bądź dzielnym Jedi i nie daj się chłopakowi zbałamucić jeżeli cokolwiek co on Ci zaproponuje będzie niezgodne z Twoim poczuciem estetyki czy też religii , nie rób tego. Jeżeli Cię kocha to zrozumie, naprawdę. Nie warto aż tak się poświęcać dla żądz. Róbcie to na co macie ochotę ale z umiarem, bo co za dużo to niezdrowo i dzieci z tego dużo potem ;]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 18:27
chyba lepiej jak dziewczyna pyta przed faktem, niz po ... chce sie golic, jej sprawa, wy jej od tego nie odwiedziecie, chce minetki? to dlaczego nie, to ona moze potem tego zalowac, nie wy, zamiast pomoc tylko bezsensownie jej jedziecie, tacy wszyscy madrzy, dojrzali i wogole...
jak krem do depilacji nie dziala, to kup jakis lepszy, albo trzymaj kilka min dluzej.
Nasty,nie musisz na nas skakac, krzywde jej ktos zrobil??zauwaz ze na poczatku kazdy post byl 100% zwiazany z tematem, a nasze, jak mowisz, jazdy zaczely sie potem..Trzeba umiec sie tez posmiac kiedy nic wiecej poradzic sie nie moze.A nie mozesz mowic jacy to my jestesmy, najpierw siebie oceniaj a potem innych,ktorych zreszta nie znasz
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 19:00
owszem, nie znam was naprawde, ale pewna czastke siebie reprezentujecie na forum, i z waszych postow wyrabia mi sie pewna opinia o was, i prawde mowiac to wysmiewanie sie z jej niedojrzalosci bylo przegieciem, moze i glupota jest robienie czegos zakladajac ze ktos cos jej zrobi, ale i tak uwazam ze lepiej pyta, niz potem by sie mial facet przestraszyc. zreszta to ze ona napisala ze moze tak byc, nie znaczy ze ona sie ogoli a on jej nastepnego dnia zrobi minetke..
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 19:05
nasty - czytaj uwazniej moje posty. Ja napisalam ze juz gole ale nie wychodzi mi to za dobrze i chcialam sie dowiedziec jak to robic lepiej bo obiecalam mojemu chlopakowi ze bedzie mi mogl za kilka dni zrobic minetke.