Wysłany: Sro 04 Sty, 2006 19:44 Golenie miejsc intymnych....
Cześć!
Szukałam na forum i troche znalazłam na ten temat jednak dalej mam pytania.
Raz próbowałam ogolić się 'tam' zwykłą jednorazówką, ale po dniu miałam takie czarne kropki i to strasznie swedziało a nawet bolało (gdzieś czytałam - to są włoski wrastające w skórę).
Jakieś dziewczyny na forum pisały, że tak jest za pierwszy, drugim razem a potem juz nie.
Ale ja już próbowałam kilka razy i ciągle to swędzi.
Goiłam tylko wzgórek.
Co o tym sądzicie ?? ;(
Wysłany: Czw 05 Sty, 2006 13:12
Keeveek - Baaardzo lubisz sprawdzać wiek użytkowników ; ). Fakt, młoda na golenie (Za młodzi na sen...; ) ), ale niech robi co chce, może jej włosek wyrasta i się boi że osiągnie niebagatelne rozmiary liczone w metrach ; P
o co wam chodzi:/ kazda dziewczyna dojrzewa w troche innym czasie, moze juz miec tam naprawde spore te wloski...
jak napisali poprzednicy, uzyj kremu do depilacji miejsc intymnych. mozliwe, ze jesli nie uzwalas go to skora zostala podrazniona
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
Owszem mam co golić.
Włoski rosną mi od około roku.
Okazało się tak, jak już mktoś pisał - po kilku razach przejdzie.
Ukradłam tacie jednorazowkę z pudełka (bo kupuje takie ze jest ich chyba 10) z tym paskiem nawilżającym (z witaminami i alesem), potem posmarowalam kremem i jest git.
Spróbowałam narazie tylko kawałek, dzisiaj dokończę.
Dzienks wszystkim którzy raczyli mi odpisać