| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy są dziewczyny o "tym" charakterze
Autor Wiadomość
Bilentoo Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 15:48   Czy są dziewczyny o "tym" charakterze Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Od niepamętnych czasów pamiętam tekst "zagłaszcze dziewczyna na śmierć"
Czy naprawde są takie dziewczyny, które mają "pokręcone" z tym głaskaniem, przytulaniem itp ?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 16:11   

tak są,w moim gimnazjum byla taka dziewczyna ktora na kazdej przerwie tuliła sie do chlopaka i go zagłaskiwala na smierc
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 16:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Potwierdzam Mr. Green Sama chyba do nich należę. Pamiętam pewien wakacyjny dzień kiedy przyszły do mnie koleżanki no i jeden kolega, siedzieliśmy oglądając telewizję, a że ten kolega siedział obok mnie to się po prostu do niego przytuliłam, położyłam głowę na jego ramieniu i tak sobie siedziałam. Później wszyscy się zgrywali, że chcę odbić chłopaka koleżance, bo właśnie ze sobą kręcili, a ona w tym czasie była nad morzem, szkoda, że nie widziałam jej miny jak dostała sms, że się do niego przytulałam Very Happy Ale ja po prostu lubiałam się do niego przytulać, głskać go (tak... był też taki dzień, kiedy razem z koleżanką mało go nie zagłaskałyśmy na śmierć, biedny nie wiedział jak uciec Mr. Green ) itp. Niestety już się przeprowadził na inne osiedle i widuję go jedynie na szkolnym kotytarzu.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 17:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziewczyny moze i potrzebuja wiecej czulosci, no ale bez przesady, pozatym raczej nic w tym zlego nie ma Wink
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 18:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mnie tam przesadne pieszczenie mnie nie przeszkadza, może jestem inny Neutral

Numer Gadu-Gadu
1550297
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 18:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba nic dziwnego w tym nie ma, kazda potrzebuje czułości.
Dziwne są dziewczyny zimne jak głaz, które potrzebują zaledwie peta, męskiego krocza i JAZDAAAA, świat jest piękny. Razz
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu