przepraszam, one są puste, bardziej puste niż mój były i jeszcze bardziej puste. <ściana>
/btw. Tremere, mamy tego samego antyvira
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 10:01
Tego Kaspersky czy jak mu tam / miałam go / hehe , ale one wyglądają. A ja na VIVIE oglądałam z nimi rozmowę, ktoś przewrócił ich płytę, która leżała na stała na stole, i ta z ciemnymi włosami zaczęła panikować, ale w ogóle zachowywała się jak LAFIRYNDA =///
Nie widziałam całego, tylko kawałek.
Możesz mi go zrecenzować? :>
btw. ta Ala [blond?] to całkiem fajna jest. Przede wszystkim skromna. ;] O tej drugiej chyba niczego mówiła nie będę...
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Gru, 2005 08:32
No, no ... Ta Ala jest skromniejsza i to o wiele bardziej ( chyba ). No i tam do studia przyszedł ich gitarzysta, brat którejś tam, a Tola zaczęła bić brawo i wrzeszczeć coś w stylu '' To jest nasz gitarzysta '' , tylko tyle pamiętam, ale mówię, polewkę z tego miałam <LOL> =D
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 13 Gru, 2005 19:50
Tej, ta Ala nawet ma troche oleju w głowie...
Cytat:
...które tu wchodzą i za nami nie przepadają nie muszą tracić na nas czasu. Wydaje mi się, że nie chodzi im o podzielenie się swoją opinią z innymi, ale o wyżycie się i dołożenie komuś. Jak już nas krytykujecie i piszecie jakie jesteśmy głupie, to napiszcie coś pozytywnego np. kto dla Was jest fajny. No, ale nie musicie wchodzić na nasz blog, jeżeli macie takie zdanie. Od tego jest antyblog.
Zespołu nie cierpie... według mnie może i mają talent, ale za szybko chcą się wybić (zwłaszcza Tola). Nie myślą o tym, że lubia śpiewać, ale o tym, żeby zdoyć jak najszybciej, jak największą sławę.
No a piosenki są... ee... tragiczne.
Ale w sumie mnóstwo jest dzieciaków w ich wieku którympodobają się te .. rytmy O,o
Mogę im tylko życzyć powodzenia (bo wg mnie długo nie przetrwają na arenie)
Jesse James -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 13 Gru, 2005 23:40
Zależy, jak im głos "ustawią", czy zmienią się na lepsze itp.
Mają nową wiadomość na sekretarce
Boże ale mają podnietę(LOL xD) że tyle komów dostają...
Ala rzeczywiście jest skromniejsza...Tola chce być zawsze wyżej.
Nie uda im się zespół...Zobaczycie Tola zrobi karierę solową! Jakie notki...
_________________ Avek by Me
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 14 Gru, 2005 18:32
lada dzień, jak myślę,
będzie można zobaczyć
roznegliżowaną Tolę na rozkładance
Playboy'a lub CKM'u. ;]
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 18 Gru, 2005 16:09
Ant0n napisał/a:
zastanawia mnie tylko skad sie wzial ich menedzer. musi byc z zagranicy, niemozliwe zeby tak je ubrac (truckerki!) i nagrac taki klip z polskim doswiadczeniem.
ja wiem, dude!
dziewczyna czerpala natchnienie z brata, ktory udziela sie w kapeli kick me 43, ktora to udaje, ze gra w tle.
a ze ojciec jest wlascicielem wytworni...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 18 Gru, 2005 20:46
Ciekawe czy wystąpią w Eurowizji dla juniorów . . .