Taaaak...Blog 27 ma nową piosenkę i płytę...Tytuł płyty to <LOL>
Widział ktoś teledysk??Ja już 4 razy te ich ciuchy mnie przerażają xD
Na interi można sobie zobaczyć przygodowania do teledysku Adres: http://muzyka.interia.pl/info/infid/688275
Hey boy xDDD Kurde niech mi to z czachy czym prędzej wyleci.
Tola ma brata :O fajnie się wypowiada Tam w przygotowaniu są jego 2 wypowiedzi xD Ala ma krzywy ryj Tola wygina śmiało ciało w dresie ( )
Temat nie ma na zasadzie skłócenia fanów i antyfanów Blogu 27.Wyrażamy tu swoje opinie ^^ Stróż prawa normalnie ^__^
[ Dodano: Pon 28 Lis, 2005 16:06 ] dzięki za opsypanie komętarzami...
_________________ Avek by Me
Ostatnio zmieniony przez Martula dnia Sob 10 Gru, 2005 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 18:15
małe gówniary, co nie umieją spiewac po angielsku...e w ogole nie mają talentu ; ]
_________________ mood for ska
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 18:33
pozerki :/ mysla ze jak maja 13 lat to takie są"DoRoSłE sŁłŁiIt dZiEFcYnKi =) =D" -.- a ci chlopcy w teledysku ucharakeryzowani na good charlotte.szczyt =.=
pff nikt mi nie powie ze same to osiągneły ;/
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 18:41
zwyczajnie to wszystko przez bogatów rodziców...
_________________ mood for ska
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 18:48
Najbardziej dobija mnie w nich ich 'punkowy' image... chamstwo i zarozumialstwo [a przynajmniej takie odnioslam wrazenie czytaja z nimi wywiad].
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 18:56
pfu..jak brodka -.-
rozpuszczone gówniary bogatych rodziców
one szpanują podczas gdy jedne dzieci jedzą tą samą bułke 3 razy
a one są takie punkowe..ah..buntowniczki hahaha mysla ze kupią avrilowy krawat i są puuuunk!
Boze :/..
Straszne.Ja odbieram je jako puste laleczki próbójące wmówić światu swoją buntującą naturę. I te wypowiedzi. Szczególnie tej brunetki Toli chyba. Takie puste i wogóle jakby były niewiadomo kim.Jak czytałam ich odpowiedzi na czateri z czatu to aż było śmieszne... Brak słów poprostu.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 20:03
Gabra - tyle, ze Brodka potrafi spiewac i ma glos, a one [niestety] nie.
Kiedyś miałam jeszcze zdjęcie ich ściągawki do piosenki Uh lala xD
Wypowiedzi z czateri-Brak mi słów poprostu...
Nie wiem ja już chyba mam lepszy głos od nich xD
Jak znajdę to zdjęcie to zapodam