(...) poprostu słucham to co wszyscy słuchają w moim otoczeniu:P nie chce wybijać sie z tłumu bo wtedy będą mnie wyzywać (już tak u nas <w mieście> jesteś innyy...słuchasz metalu... lub czegoś czego większość nie słucha to cie wyzywają i gnębią..=/ )
Zazwyczaj staram się stronić od takich komentarzy, ale teraz musze to napisać - poległem. Życze powodzenia w swoim konformistycznym życiu.
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Lis, 2005 16:52
kasia0001 napisał/a:
Artoo no jak już coś to jak ja słucham muzy m.in. hh... to same przeróbki ....więc trudno tu powiedzieć o jakim kolwiek wykonawcy..... mixy są najlepsze noOoo i wole tych mezów i tych innych poprostu słucham to co wszyscy słuchają w moim otoczeniu:P nie chce wybijać sie z tłumu bo wtedy będą mnie wyzywać (już tak u nas <w mieście> jesteś innyy...słuchasz metalu... lub czegoś czego większość nie słucha to cie wyzywają i gnębią..=/ )
nie ma to jak kierowac sie gustem ogolu, a nie swoim...
Najmniej chyba znany zespół który lubię to Anima Liberti. Ściągnijcie sobie zresztą z tej stronki Brak Tylko Skrzydeł i odsłuchajcie
Poza tym z niszowych rzeczy to czeski i słowacki punk i ostatnio zespół Radio Bagdad. W dodatku słucham wielu rzeczy mojemu pokoleniu praktycznie nieznanych (co ciekawsze: Animals, Bob Dylan, Tom Petty, Johnny Cash).
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
andy, frei republik panama, złodzieje rowerów, vavamuffin, profanacja, cf98, eye for an eye i duuuuuzo innych. podalam te ktore wydaja mi sie najmniej znane, a warte polecenia. ktos tez ich slucha?
_________________ mam prawo do dobrej zabawy, do najbardziej ciężkostrawnych mysli, nawet mam prawo mieć prawo, mam prawo płakać, mam prawo się wstydzić
brudne dzieci sida, At The Drive-In, super girl and romantic boys
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006 19:28
cf98 to teraz najbardziej znana kapela grajaca kalifornijskiego punka w Polsce 8)
At The Drive In jest bardzo popularne
a romantic bla bla - jak Ty mozesz tego sluchac? Naprawde Cie podziwiam : D