"I nadal uważam, ze trzeba pier***** techno..." "Techno to jest muza,ale czy dobra?Nie powiedziałbym.Strasznie głupia i ograniczona,w kółko to samo.Tartak...A większość ludzi słuchających techno wcale nie jest lepszych,nie mówie tu o wszystkich." I'm loving it. ^^
Kradziejko, nie kojarzę zbytnio.
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Artoo -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 23 Lis, 2005 19:57
Heh Kasiu mowisz ze sluchasz HH a o K44 nie słyszeć to juz przesada. Scierwo pokroju Meza czy typowo troo dres muzy 52 Dębiec slyszalas no nie? ;]
Techniawki do sluchania nie są, ale bawic sie na nich mozna bardzo fajnie w dobrych klubach nie zadnych prowincjonalnych stodoło - budach.
Reggae, rock, grunge, trash [w mniejszym stopniu] metal tez ale tylko zespoły na prawdę dobre. Sporadycznie Rap/HH ( Kaliber głównie ).
Natomiast moge powuiedzieć ze sram na gwiazdki typu Krysia Agilera, niejaka Ewa Sonnet (z wiekszymi cyckami niz talentem), Mandaryna. Ale cos co zirytowało mnie i wqrwiło jak nigdy to całkowita obraza gatunku przez jakiegoś zjeba z blokowiska "Nowatora" spiewajacego totalne pseudo reggae. Na pal z takim
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 23 Lis, 2005 20:05
nowator, lerek, mandaryna i ewa sonnet to porazka polskiej muzyki;/
O Nowatorze i Lerku jakoś nigdy nie słyszalem, a śpiewu pani Ewy Sonnet też jakoś nie miałem "przyjemności" słuchać. ;d
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 23 Lis, 2005 21:05
test:
Mindless Self Indulgence
Ladytron
kto zna?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 23 Lis, 2005 21:06
Napastnik napisał/a:
O Nowatorze i Lerku jakoś nigdy nie słyszalem
to ci od 'mojej panienki'. ciesz sie... ja ich slysze na kazdym kroku *sciana*
co do techno, to osobiscie bede bronic tego ambitniejszego typu oakenfold, tiesto, carl cox.
Ludzie robią kawał dobrej muzy, co prawda slucham raczej innej, ale i taka lubie. techno umcyk umcyk to G anie techno.
pozdr:)
Artoo no jak już coś to jak ja słucham muzy m.in. hh... to same przeróbki ....więc trudno tu powiedzieć o jakim kolwiek wykonawcy..... mixy są najlepsze noOoo i wole tych mezów i tych innych poprostu słucham to co wszyscy słuchają w moim otoczeniu:P nie chce wybijać sie z tłumu bo wtedy będą mnie wyzywać (już tak u nas <w mieście> jesteś innyy...słuchasz metalu... lub czegoś czego większość nie słucha to cie wyzywają i gnębią..=/ )
Yan -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Lis, 2005 16:14
"Wszyscy w remizie sluchaja boysow na zmiane z glebogryzarka no to ja tez"