| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Co Wy o tym sądzicie??
Autor Wiadomość
BaSiA__ToSiA Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 05 Lis, 2005 10:46   Co Wy o tym sądzicie?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ostatnio posprzeczałam się z koleżanką (najszczęście bez rzadnych skutków ubocznych) na temt podobania się komuś. Nie rozumiem dokladnie sformulowanie ze np. ktos mi sie podoba. mi sie wydaje ze oznacza to ze ktoras jest ladna a ktos jest przystojny i w tedy moze powiedziec ze on mi sie podoba. ale moja kolezanka uwaza ze to oznacza ze podaoba sie jej/jemu charakter i wyglad zewnetrzny i chce z nim chodzic. wytlumaczenie mojej kolezanki uwazam ze to jest raczej zauroczenie i "szczenieca" milosc. Ale poslucham waszego zdania.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7514281
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lis, 2005 10:53   

podobanie sie? ja to rozumiem pod wieloma wzgledami. moja kolezanka mi sie podoba, bo slucha fajnej muzyki, bo mowi co mysli, bo sie fajnie ubiera. a wcale nie jestem lesbijka. podobnie, jak moj kolega mi sie podoba, bo jest przystojny. to mozna roznie rozpatrywac i nie mozna tego okreslic jednakowo. takie moje zdanie, no.
Powrót do góry
KarolciaKinia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 10 Lis, 2005 19:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm. jak mowie ze mie sie ktos podoba to raczej mam na mysli ze podoba mi sie jego styl ubiotu, zachowanie, charakter. ale wcale nie musi to oznaczac ze chce z nim chodzic. takie jest moje zdanie Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
8622790
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Lis, 2005 19:20   

Właśnie... Podobać mi się ktoś może, ponieważ ma cechy, które dla mnie są imponujące, ciekawe ... Eh
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 11 Lis, 2005 23:31   

Hmmm... ale wiecie raczej jak chlopak powie dziewczynie, ze mu sie podoba, to juz coś więcej znaczy.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 12 Lis, 2005 10:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zalezy ktory chlopak
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 12 Lis, 2005 16:11   

Agnieszka napisał/a:
Hmmm... ale wiecie raczej jak chlopak powie dziewczynie, ze mu sie podoba, to juz coś więcej znaczy.

nie.
nie zawsze, czasem owszem, cos pod zauroczenie... ale nie.
Powrót do góry
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 13 Lis, 2005 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podobac sie moze kilku naraz, a kocha sie tylko jednego. taka jest roznica.

Numer Gadu-Gadu
1744817
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Lis, 2005 14:04   

bystra uwaga.
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 15 Lis, 2005 06:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe to mówienie, że ją kocha to przesada:P raczej zauroczył się w jej wyglądzie, chciaż na pierwszy widok zauroczenie to za dużo powiedziane:P
no i jak komuś może się podobać charakter skoro z tą osobą się nie rozmawiało?? tylko wygląd się widziało

Numer Gadu-Gadu
6345828
pola Płeć:Kobieta

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 08:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powinno się lubić osoby które są miłe i nie interesowne,że naprzykład łapią się na kogoś kto ma dużo forsy.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
828093
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 17:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeśli chodzi o mnie to mi sie podoba np.. jakis chlopak bo właśnie: ma fajny charakter, jest ładny itp.... i moje koleżanki też taki COŚ nazywają podobaniem sie...=/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9145823
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 18:11   

ładni to są geje... dziewczynny, zrozumcie to ;( jak facet* moze byc LADNY? no litosci ;(

* slowo facet odnosi sie tutaj do mezczyzny hetero.
Powrót do góry
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

normalnie:/ jest ładny chłopak i jest brzydki... to takie trudne do zrozumienia=/ ? dlacezgo odrazu gej! ugh...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9145823
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 19:27   

bo ładne sa kobiety, faceci/chlopcy/mezczyzni sa conajwyzej przystojni... okej, moze i 5 letni chlopiec jest ladny.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu