Wyobraz sobie,ze uwielbiam LZ,Pink Floyd,Marillion.The Doors,Erica Claptona,i innych,ktorych pominalem.Do tego sporo gangsta rapu,ale tylko do pierwszej polowy lat 90,pozniejszych wytworow nie da sie sluchac.Ale metalowcy-hardkorowcy troche mnie denerwuja,a to z tego powodu,ze sa malo tolerancyjni muzycznie,vide:
Cytat:
Nie nawidze zadnych mandaryn danezelow i takich zjawisk jak ich trzy najchetniej bym ich wyrznal w pien
Owszem,to papka,ale wybijanie ludzi w pien,za to ze graja "muzyke",zbyt inteligentne nie jest.
Wiem ze nudze,nie jestem tru,i ogolnie doopa za mnie,ale mimo wszystko dziekuje za uwage.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Paź, 2005 21:38
temat zszedł na offtop, więc proszę o opanowanie się!
co do naszego nowego kolegi, to wiedz ze posty się EDYTUJE i nie musisz odpisywać na każdy z nich, poczekaj trochę lub je tylko przeczyta, proszę
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Paź, 2005 22:34
sama sie opanuj. co to za forum bez oftopow?
joker - ahahaha ;D nie przeszedles testu.
swoja droga pedalski pop to nie mandaryna. mandaryna to tandetny pop? dance? dicopolo?
Mala - gwoli scislosci, nie ma czegos takeigo jak 'psychorap' - to po prostu polska nazwa horrorcore
scv napisał/a:
Prawdziwy METAL się nie wysławia tak jak Ty, Twoja wypowiedź jest typowa dla maniaka HH :D
e, a wiesz ze zalosny jestes? Slucham rapu [bo muzyka sie nazywa rap, zabciu] od circa dekady, i nie podoba mi sie przyrownywanie mnie do jakiegos fanboya tylko dlatego, ze slucham czegos co wielmoznemu sie nei podoba. Co wiecej, takie naskakiwanie na 'subkulture obok' [mimo iz czescia jakiejkolwiek subkultury sie nie czuje] uwazam za naprawde plytkie i szczeniackie. Chciales tym cos osiagnac, czy tylko piszesz zeby pisac?
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Yan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Paź, 2005 22:48
Moze utozsamil sobie jego wypowiedzi z typowym nastoletnim maniakiem polskiego "elo rapu"(hiphopolo,ot co),o inteligencji taboretu kuchennego.
Zeby nie bylo,nie kazdy HH jest gowniany,to samo tyczy sie rapu,sam zreszta lubie posluchac...
JEDYNY SŁUSZNY I PRAWDZIWY BLEK TRU GRIMM ORAL ANAL METAL TO BEHEMOTH ]:<
NIE WIERZCIE INNYM ZESPOŁĄ! TYLKO BEHEMOTH DOPROWADZI WAS DO OSTATECZNEJ PENETRACJI!
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 18:19
Papierowa Tęcza napisał/a:
JEDYNY SŁUSZNY I PRAWDZIWY BLEK TRU GRIMM ORAL ANAL METAL TO BEHEMOTH ]:<
NIE WIERZCIE INNYM ZESPOŁĄ! TYLKO BEHEMOTH DOPROWADZI WAS DO OSTATECZNEJ PENETRACJI!
A no i HONOR jest wyjeżysty
no nie? xDDD Behemoth wymiataaa woahhhh!! potęga! :>
sluchanie - nie. Wychwalanie go pod niebiosa i podniecanie nim na kazdym kroku - w pewnym sensie, tak.
a behemoth wcale nie jest najlepsza kapela metalowa
Słucham i metalu, i rocka, to najlepsze gatunki. Z metalu lubie Rammstein, SOAD i Metallike. Z rocka Linkin Park, Bon Jovi, The Police, U2, Foo Fighters, POD, Limp Bizkit, Coldplay, Depeche Mode, The Beatles, Pink Floyd, Queen, Republike, The Doors i Deep Purple.