| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Death metal&metal i rock
Autor Wiadomość
joker Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 19:36   Death metal&metal i rock Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam.
Ostatnio zacząłem słuchac sepultury i jest zarabiscie. Jak slucham to mam zamiar wszystko rozje*** w ch** ;P. Slucham tez apocalyptici i bardzo ich lubie pewnie dlatego ze tez gram na wioli tzn. wiolonczeli. Nie nawidze zadnych mandaryn danezelow i takich zjawisk jak ich trzy najchetniej bym ich wyrznal w pien. A co wy o nich sadzicie? Kto gra na wioli?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 19:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sepultura to raczej nie death metal.
heheh
fajnie być tru, nie?
no poprostu jestes [cenzura]! biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 19:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lamerskie pytanie:
co znaczy tru?
Powrót do góry
Yan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 19:52   

Umrzyj.

Kolejny andergrandowy metalowiec,niech no sie tylko dowie co to tru,to zaraz zacznie sie tak nazywac.Ratunku...
Powrót do góry

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yan napisał/a:
Umrzyj.

Kolejny andergrandowy metalowiec,niech no sie tylko dowie co to tru,to zaraz zacznie sie tak nazywac.Ratunku...

o kurcze jestes genialny!! i co nie powiecie mi co to tru? a nieeee... bo tutaj sa sami raperzy i hip-hopowcy i ta cała smietanka tej porabanej subkulturych palcych skuny i myslacych ze sa git. no jasnee...... Fajnie sie czepiac do cudzej muzyki nie? Wiesz jak bym mogl to bym tak osztaplował ten cały hh ze az ah... ale nie w tym rzecz, to nie sztuka krytykowac innych za to co sluchaja. aha i kto powiedzial ze ja jestem metalowcem? poprostu lubie to muzyke w porownnaniu z hh. No bardzo lubie sluchac starszych zespolow wymieniac ich moge do bolu: kraftwerk, deep purple, led zeppelin, pink floyd, j.m.j, oldfield, radiohead and many many i to ze lubie metal nie znaczy ze jestem undergrandowym metalowcem czy satanista jasne?
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wyrboniłeś sie joker SmileRazz
i dobrze bo juz myslalam ze Cie nie polubie, hehh
Powrót do góry

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ty mała czego słuchasz? Mr. Green
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:07   

wole padalski pop, emo lub punk, ale jak mam humor, to i takich cacek poslucham.
slyszales Bleeding Through? Wiem ze nie, ale posluchaj.
Powrót do góry

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie mam zamiaru nikogo obrazac ale dla mnie ten caly pop i ta cała komercha to jest nic. Np. Mandaryna spiewa z playbacku a slyszeliscie jak spiewa bez? łoj boze uciekac, slyszalem to i myślalem ze to jakas pijaczka z chrypa weszła na scene a to była mandaryna Neutral . Jak cos takiego widze to mnie skreca w brzuchu. Albo np. Ich trzy tez byli w uwadze bo brali teksty od jakiegos wieziennego poety. A taka muzyka(metal itp.) to trzyma klase bo ma swoje kawałki. Nie wspomne o legendarnej metallice. No coz wracajac do hh to wole o tym nie gadac bo juz dosyc w zyciu sie klocilem na ten temat. Mam dosyc blokersów Twisted Evil
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kocham rocka Razz

MHm ale spokojnie spokojnie forum to przekrój spoleczenstwa i wcale nie jest tu az tak zle jak napisales Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:24   

joker napisał/a:
o kurcze jestes genialny!! i co nie powiecie mi co to tru? a nieeee... bo tutaj sa sami raperzy i hip-hopowcy i ta cała smietanka tej porabanej subkulturych palcych skuny i myslacych ze sa git. no jasnee...... Fajnie sie czepiac do cudzej muzyki nie? Wiesz jak bym mogl to bym tak osztaplował ten cały hh ze az ah... ale nie w tym rzecz, to nie sztuka krytykowac innych za to co sluchaja. aha i kto powiedzial ze ja jestem metalowcem? poprostu lubie to muzyke w porownnaniu z hh. No bardzo lubie sluchac starszych zespolow wymieniac ich moge do bolu: kraftwerk, deep purple, led zeppelin, pink floyd, j.m.j, oldfield, radiohead and many many i to ze lubie metal nie znaczy ze jestem undergrandowym metalowcem czy satanista jasne?

R O T F L
Zapewniłeś mi rozrywkę na długo Razz
Prawdziwy METAL się nie wysławia tak jak Ty, Twoja wypowiedź jest typowa dla maniaka HH biggrin
Powrót do góry

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

scv napisał/a:
joker napisał/a:

R O T F L
Zapewniłeś mi rozrywkę na długo Razz
Prawdziwy METAL się nie wysławia tak jak Ty, Twoja wypowiedź jest typowa dla maniaka HH biggrin

dziekuje, dziekuje oklaskow juz nie trzeba Very Happy no coz nie zawsze nam wychodzi tak jak ma byc. jak ci zapewnilem ubaw to moze stworzymy kabaret? bedziemy sie sztaplowac Wink <zart>
Powrót do góry
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:34   

joker napisał/a:
dziekuje, dziekuje oklaskow juz nie trzeba Very Happy no coz nie zawsze nam wychodzi tak jak ma byc. jak ci zapewnilem ubaw to moze stworzymy kabaret? bedziemy sie sztaplowac Wink <zart>

Na kabaret nie licz, nie posiadam ani chwili, żeby tracić czas na coś takiego.
Powrót do góry

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

scv napisał/a:
joker napisał/a:

Na kabaret nie licz, nie posiadam ani chwili, żeby tracić czas na coś takiego.

Wiesz chcialbym zaznaczyc ze to wyzej to byl ZART Neutral
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie szufaldkuje sie: punk rock, reggae, hardcore, metal, symphonic metal, grunge, acidjazz, ambient, chillout, rap, psychorap,nieco ambitniejszego techno)
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu