W każdej chwili moge zabrać papiery ze szkoły i nikt mnie nie będzie ścigał, że nie ma mnie w szkole. Straż miejska równie.
wiec po co chodzisz do szkoly? "bo musisz"?
tak samo jak z praca - jesli szef wydzieli Ci przerwe sniadaniowa 15 minut, a nie tyle ile bys chciala (np. 30) to zmienisz prace i zaczniesz sie buntowac?
w tym momencie 18 nic nie znaczy.
no tak, moze i nie powinno byc tak ze sie wychodzi poza teren szkoly ale maja 40/50 minutowe przerwy, albo co poltorej godz pol godz przerwy to czasami lepiej sie gdzies mozna bylo by przejsc niz siedziec kolejne 50 min w klasie, lub ogladac cos w tv ;p
alez ja nie mowie, że musimy wychodzić,ale ogranicza to w jakiś sposób nasz prawa.
Z jednej strony rozumiem, jednak można dojść do jakiegoś porozumienia.
(macie " czarne albo białe" opinie.) Ceny w sklepiku są dość duże- co rozumiem. Ale czemu nikt nie pomyślał o tym, żeby sprawi jakieć jakieś zwykłe bułki, kajzerki, jakieś pieczywo??? Mam kupować kanapke za 2,40? którą się nie najem??
a może hod-dogi ....ble....są ochydne.
Ktoś by mógł pomyśleć czemu wychodzimy... a może poprostu za dużo obowiązków dla pań sklepikarek??? [/code]
U mnie w gimie wychodzilam kiedy chcialam ...
W Lo juz nie panie badz panowie badz ochroniarz majacaaaly plan i Cie nie wypuszcza nie ma mowy
Musisz miec zwolnienie podpisane przez rodzica wychowawce i dyrektora
Mi tam nie przeszkadza
Co do cen w sklepikach nie musisz placic 2,40 za kanapke = = mozesz sobei z domu wziac ? albo to co bys kupila w sklepie w czasie przerwy kupic przed pojsciem do szkoly ... i to nie jest zaden argument
jak nie jest, jak jest?? NIe zawsze jestem w stanie zrobić sobie kanapek w domu,(nie musze się tłumaczyć.I nie myśl, że to jest moje lenistwo) a poza tym czasem, mimo wziętych 2 kanapek jest się nadal głodnym.
A rano nie zawsze jest czas na pujście do sklepu i kupienia sobie czegoś. Mam daleko szkołę. Ps: czytaj uważniej posty.
pfych ... to kupuj po lekcjach wracajac do domu wsadzaj do lodówki vel szafki i rano bierz ze soba do szkoly = =
Albo wsyztsko na kanapki przygotuj wieczorem :/
Czytam uwaznie posty ale uwazam ze to zaden problem
Ja tamw ogole nie mam problemów jem jedynie sniadanie w domu
e? No może dla Ciebie nie. A cy wies, że kanapki robione wieczorek i wsadzane do lodówki są niezdrowe?? ?? he,he.
ps: a może jestem cukrzykiem??(diabetykiem) e?
Ja nie mowie ze masz robic wieczorem koniecznie i wsadzac do lodówki
najlepiej to wczesniejw stawac by bylo
Mozesz przciez wieczorem przygotowac sobie na jakiejs tacce pokrojony ser wedline czy co tam przygotowac pomidor i maslo w jednym miejscu zeby rano nie szukac
Oj robienie kanapki to chwila
ja dzis zaspałam mialam 10 minut na wyjscie z domu ... straszne ! ale zdazylam na autobus ^ ^