Z tego, co słyszałam to ta lalka jest gorsza od dziecka, bo dziecko może w nocy obódzić się raz, albo wcale, a ta lalka obódzi się nawet 10, jak na razie muszę ją karmić co godzinę, więc to na prawdę może zniechęcić do macieżyństwa. To będzie długa noc...
Oj z dziecmi tez nie jest tak łatwo ... moga sie budzic i czesciej niz raz w nocy
najgorsze jest zabkowanie = = które przechodzi cora brata obecnie ...
Ja zawsze wiedziałam, żę będziesz dobrą matką=) Moim zdaniem fajnie mieć takie coś w szkole=) Też bym chciała, żeby w naszej było, ale ta trochę nudna jest
Tak wyłączyła się o 17. Myślałam, że będzie mi bardziej smutno, ale na szczęście mam inne zajęcia, więc nie mam kiedy już o niej myśleć. Jutro ją zaniosę do szkoły i w końcu mi zdejmą czujnik z ręki.
Wczoraj poszła spać dopiero o 23. W nocy karmiłam ją kilka minut po 3 i później rano o 7, ale się jakoś wyspałam. Ciekawo ile będę miała punktów.
osobiscie czegos takiego nie widzialam, ale kiedys w rozmowach w toku bodajze bylo, w sumie wszyscy co brali w tym udzial mowili ze na poczatku im sie to podobalo, ale po nieprzespanych nocach czekali tylko az sie lalki pozbeda.. ;p
Ja dzisiaj ze smutkiem ją oddawałam. Dobrze się ją zaopiekowałam na 98%, raz jej nie pokołysałam- nie wiem kiedy to było, pewnie ją kołysałam, ale za słabo i lalaka tego nie wyczuła; 8 razy główka nie była podtrzymana- coś za dużo, pamiętam, że sama nie podtrzymałam jej głowy dwa/trzy razy, w tym raz jak chciałam sprawdzić czy już się wyłączyła ; raz była potrząśnięta- to pewnie było wtedy, jak koleżanki ją sobie wyrywały; raz była trzymana w złej pozycji- koleżanka wzięła ją do góry nogami, żeby sprawdzić czy się wyłączyła. Więcej danych o opiece dostanę na wydruku po zakończeniu programu. Z tego, co wiem poszło mi nieźle. Pozostałe dziewczyny mówiły, że u nich te lalki budziły się w nocy 5 razy, cóż miałam szczęście
Nie myślcie sobie, zę chciałyśmy tą lalę zabić, my poprostu sprawdzaliśmy czy ona żyje
A tak w ogóle to pokochałam jak brata . . .Przepraszam za pomyłkę