| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
nowi moderatorzy
Autor Wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 17:29   nowi moderatorzy

tak więc potrzebni są nowi modowie, pomocni Super Modom do poszczególnych działów:
trudne pytania
szkoła
ewentualnie na luzie

co do wymagań to
znajomość tematu mniej wiecej, tzn w przypadku trudnych pytań i szkoły, a co za tym idzie wiek, bo nie chodzi o to że są ograniczenia wiekowe ale z powodów czysto logicznych - starsi bardziej pomogą młodszym bo będą bardziej doświadczeni zorientowani itp
co do pomagania - dobrze by było gdyby mod udzielał sie przynajmniej od czasu do czasu w swoim dziale, znał sie na tym, niewykazywał bierności, ale i nie rzucał sie do pomagania odrazu w każdym temacie
jeśli chodzi o czas, to owszem bedzie go potrzeba dość dużo, zwłaszcza w przypadku TP i Szkoły, a no i cierpliwości, nie chce wytyczać jakiś norm że ma być na forum dokładnie 6 razy po 20 minut ale dobrze by było gdyby dość często zaglądał, czytał lub przeglądał tematy interweniował i był skuteczny w tym co robi, tzn odsyłał w razie powtórzeń itd.
dobrze by było gdyby przyszły mod nie był nowincjueszem, moze troche dłuższa niż tygodniowa obecność na forum? rzecz jasna to nie znaczy ze ma być rok, ale forum trzeba poznać i trzeba dac się forum poznać, to też ważne
co do ostrzeżeń, hm mod niepowinien ich miec [pomijając ze może je dostać po otrzymaniu moderatorstwa] ale zależy też za co jak dawno itp
przydałoby się aby nierobił rażących błędów ortograficznych [mowa o pisaniu żaby przez rz itp, specjalnych błędach] i literówek ale to juz szczegółyRazz można bez tego przeżyć
to tyle jeśli chodzi o mnie, i jako takie ogólne wytyczne jeśli Heyah ma coś do powiedzenia to niech mi edytuje posta albo coś dopisze jak uważa

jeśli ktoś uważa że zna kogoś spełniającego wyżej wymienione "zasady" lub sam się nadaje proszony jest o zgłoszenie się w tym temacie i napisanie działu, który chciałby moderować i UZASADNIENIA, poprostu bo samo "ja chce" nie starcza. wszystkie złośliwe kandydatury, posty bez uzasadnienia oraz offtopy będą kasowane!
Przejdź na dół
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 17:38   

moze ktos z bylych modow?
Moim zdaniem dobrze by bylo jakby byla Kinga.. bo:
jest dlugo na forum
ma doswiadczenie w moderowaniu [tylko do jakiego dzialu oO biggrin..]

editus kradziejkus żeby nie prowokowało i nie kusiło oka;)
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 19:57   

Proszę o uwagę! Wink

Chciałabym zgłosić samą siebie na moderatora w dziale Na luzie

- jestem dość długo na forum, jakby ktoś niezauważył
- dział Na luzie nie wymaga jakieś wielkiej wiedzy, myśle że sobie poradze
- wiem że jestem przewrażliwiona na punkcie odnawiania tematów ;] ale mogę się zmienić Wink
- jak moge i mam możliwości potrafie dotrzymać porządku Wink
- siedze tu bezczynnie Wink
- no cóż trzeba przyznać że narazie nie ma więcej chętnych Wink

Dziękuje za uwagę!

EDIT/ a może założe oddzielny temat z ankietą do głosowania tak jak kiedys bylo?
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja ? sama nie chce sie zglaszac Razz Bo ogol wybierac pwoinien.
jesli stwierdzicie ze chcecie mnie. To z checia bede pelnic funkcje moda Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm. To ja zgłoszę siebie. Dlaczego? Już tłumaczę.
Możecie uważać mnie za kogo tam chcecie Razz Nie wnikam w to, jak wyglądam w waszych oczach - mod działa społecznie. Nie pcham się absolutnie, bo nie o to tu chodzi. Może i zrobiłam sporo złego na tym forum - nie zapominajcie o tym, że zrobiłam też dużo dobrego [z przewagą 2 ;]] Byłam już tutaj modem - wiem co to, jak to i gdzie to.
Do rzeczy - Szkoła. Wiem o tym naprawdę dużo. Dużo - znaczy BARDZO dużo, a raczej na tyle dużo, by udzielić konkretnej, rzetelnej informacji/odpowiedzi.
Jestem teraz na 1 roku psychologii. Poprzednie etapy mam już za sobą, więc wiem co i jak dzieje się w szkołach. Błędów nie robię [ew. jakieś drobne literówki]

Możecie mnie nie lubić - bo nie po to tutaj jestem. Jeżeli mam być moderatorem, to pełną gębą. Pamiętajcie, że to nie wasza niechęć, bądź uwielbienie do mnie ma świadczyć o mojej skuteczności.
Jeżeli mam się wam do czegoś przydać - to zapraszam. Przekonacie się sami, na ile mnie stać na normalnych warunkach.

To wszystko. Nie mam zamiaru mydlić wam oczu jakimiś bajkami, jaka to jestem super itd. Zdecydujecie/zdecydujesz sama - ja po prostu składam ofertę.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 21:34   

wiec startuje X.X trza wykorzystac szanse xD
dzial na luzie Razz
czemu?
-nie robie bledow ortograficznych
-jestem tutaj ponad rok [1 rok i okolo 5 miesiecy]
-skoro jestem tak dlugo to znam forum ;]
-jestem pedantką ale bez przesady wiec mysle ze sobie poradze i ze znam zasady moderatorstwa ;pp

to wszystko.dziekuje za uwage xd
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 23:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm odnosnie stasi - jestem na nie - ktos kto 2 razy robil awantury i probowal siac zamet(za 1 razem -tav czy tam femm potem abc i ktos tam jeszcze, za drugim kradziez zdjec jakiejs tam panny z deviantart i podawanie sie za kogos innego) nie moze pelnic funkcji moda - ja wiem ze to moze byc tylko funkcja czysto formalna i ze stasia w sumie byla ok uzytkowniczka to jednak ze wzgledu na jej przeszlosc nie wybrala bym jej na moda....teraz mowi, ze studiuje psychologie...kto wie, moze wcale nie studiuje...2 razy byla juz kims innym - kto wie kim jest teraz......
tak ja wiem, ze traz powie, ze juz naprawde mowi o sobie prawde, a przeciez stsilena tezx miala byc naprawde, ba nawet foty dawala.........
jestem na nie
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 06 Paź, 2005 08:15   

Ja chciałbym zgłosić sam siebie do działu "na luzie". Jestem wyluzowany, udzielam się długo na forum, mam dużo czasu, wszyscy mnie znają i lubią (z drobnymi wyjątkami) Wink Mógłbym też być modem w dziale "ciekawostki" gdyż to z mojej inicjatywy powstał ten dział. Jeżeli Stokrotka też zostanie moderatorem to będziemy współpracowali. Pozdrawiam.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 06 Paź, 2005 08:45   

Jak narazie jestem za modem dla Stokrotki i dla Kingi.
Odnośnie Stasileny i Gabry nie mam zdania...
A inspektorowi nigdy bym nie dała moda (choć to tylko moje zdanie)...
Powrót do góry
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 06 Paź, 2005 14:10   

Ja też chciałabym być modem ponieważ :

- mam swoje forum i się nim też opiekuję =)
- udzielam się na forum ( może nie najwięcej, ale jednak )
- jestem tu trochę czasu

Dzięki i pozdrawiam!
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 06 Paź, 2005 23:17   

Ja chciałbym być modem działu AIDS/HIV/Narkotyki/Sekty ponieważ:
-jestem głupi
-krzywo sikam
-lubię oglądać nagie żaby
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 07 Paź, 2005 08:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mógłbym być modem działu szkoła wiekowo będe chyba odpowiadał bo skończyłem już dwie szkoły zacząłem studia mam 20 lat na forum jestem już jakiś czas doświadczenia z moderowania też mam jestem modem na forum sojuszu z gry Ogame na forum jest około 100 aktywnych użytkowników więc wprawa jakaś jest.
pozdro

Numer Gadu-Gadu
6345828
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Paź, 2005 15:02   

Ja bym chciała być moderatorem działu trudne pytania, ponieważ:
- myślę, że potrafiłabym pomóc komuś, kto ma trudny problem,
- rozumiem różne opcje dotyczące tematu ( przyklejony, zablokuj temat, przenieś temat itp. )
- jestem tu już trochę czasu,

Dzięki za rozpatrzenie mojej propozycji i pozdrawiam =)
Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi