| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Zażalenie
Autor Wiadomość
Jakiś Taki Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 01 Paź, 2005 22:36   Zażalenie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam

Jestem nowym użytkownikiem tego forum i niestety już w pierwszym dniu jego użytkowania musze zgłosić zażalenie. Napisałem posty do 2 tematów i zostały one od razy zamykane z uwagi na date ostatniogo postu. Zrozmiał bym gdyby były to tematy z pytanie jakiegoś usera któremu już dawno odpowiedziano ale były to tematy ''Jakie muzyka was wkurza'' i ''Twój ulubiony zespół/piosenkarz'' czyli tematy bezterminowe Exclamation Rozumiem że nie można z tym przesadzać ale czy naprawde to takia wielka zbrodnia wznowić pare tematów Question Może to nawed podziałać pozytywnie bo więcej userów którzy wcześniej tego tematu nie zauważyli lub nie byli jeszcze zalogowani odpiszą na niego i ponowinie będzie on ''żywy'' Rolling Eyes
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Paź, 2005 22:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Muszę się z tobą zgodzić.
Moderatorzy opanujcie się. Rozumiem, że są tematy, w których ktoś miał problem, nie powinno się odkopywać, bo autora może już nie być na forum, więc jakieś odpowiedzi po dłuższym okresie są i tak nie ważne, ale posty w tematach, o których wspomniał poprzednik są ciekawostką nie tylko dla autora, ale także i innych użytkowników, więc nie powinny mieć terminu. Teraz został zamknięty taki temat, bo był waszym zdaniem za stary, ale gdyby Jakiś Taki napisał nowy to naskoczylibyście na niego, że takich tematów są tysiące, a więc gdzie ma to pisać?

To, że pisałam w liczbie mnogej nie oznacza, że pisząc to miałam na myśli wszystkich modów, po prostu piszę ogólnie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Paź, 2005 23:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja pisalam kilka razy ... juz o tym zeby ustalic czas po ktorym niektore tematy sa zamykane ... te bezterminowe niekoniecznie ale np z dojrzewania ...

Ja np dawno dawno temu jak dinozaury byly ejszce na swiecie i bylam modem ... to w pomocy w lekcjach zamykałam tematy po miesiacu ... chyba ze zostala wczesniej udzielona odpwoiedziedz nie wsyztskie ale wiekszosc Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Paź, 2005 23:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kingo było ustalenie, że tematy z kategorii Trudne pytania, i podobne są uważane za stare po miesiącu od ostatniego postu o ile dobrze pamiętam, ale tematy np. z kącika kulinarnego nie starzeją się i takie o jakich pisał Jakiś Tam też nie, bo jak napisałam wcześniej, jakby założył nowy to zaraz by były pretensje, a po co ma być 20 takich samych tematów z pytaniem "Jakiego wokalistę najbardziej lubisz?" ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Paź, 2005 23:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale ja to rozumiem i zgadzam sie Razz moze cos niezrozumiale napisałam Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Paź, 2005 23:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobrz napisałaś i zrozumiale, ja wszystko rozumiem, jestem taka mądra, że wszyściusieńko zrozumiem Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 02 Paź, 2005 09:53   

co mogę powiedzieć?
tak to ja je zamknęłam, przepraszam jeśli bedzie potrzeba odblokuję
pozatym
po pierwsze, zobacz na swoje posty
sześć pierwszych napisałeś po miesiącu od ostatniego, a mało jest tematów aktualnych? nie ma już nigdzie nic gdzie mógłbyś się wypowiedzieć? są tematy ankiety z ostatnim postem wczoraj przedwczoraj, trzeba brać te sprzed miesiąca?
to że jakiś temat jest o ulubionym czymś to nie znaczy że możesz sobie odpowiadać w dowolnym czasie, 99% tematów ulega przedawnieniu i co? i po pół roku czasem po roku kiedy jest dość dużo nowych użytkowników można dany temat założyć jeszcze raz, nie ma problemu.
po drugie proponuję ustalić granicę do własnie podobnych tematów ulubione coś tam,
bo jeżeli już użytkownicy sami z siebie mówią że tematów masz nieodkopywać to co mam zrobić? zostawić otwarty aby reszta zaczęla na ciebie najeżdzać że jesteś nowy?
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 02 Paź, 2005 11:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka napisał/a:
jeśli bedzie potrzeba odblokuję

nie rozumiem. Znaczy, ktos kto chce wypowiedziec sie w zablokowanym temacie x, musi do wielmoznej pani napisac, poprosic o otwarcie, po czym moze napisac posta?
kradziejka napisał/a:
mało jest tematów aktualnych? nie ma już nigdzie nic gdzie mógłbyś się wypowiedzieć? są tematy ankiety z ostatnim postem wczoraj przedwczoraj, trzeba brać te sprzed miesiąca?

CZyli, jak rozumiem, nie ma roznicy miedzy tematem o muzyce, a tematem o wedkarstwie. Nie liczy sie fakt wypowiedzi, tylko jej tresc.
kradziejka napisał/a:
to że jakiś temat jest o ulubionym czymś to nie znaczy że możesz sobie odpowiadać w dowolnym czasie, 99% tematów ulega przedawnieniu i co? i po pół roku czasem po roku kiedy jest dość dużo nowych użytkowników można dany temat założyć jeszcze raz, nie ma problemu.

i podnosza sie glosy 'ten topic juz byl [link]'.
kradziejka napisał/a:
po drugie proponuję ustalić granicę do własnie podobnych tematów ulubione coś tam,
bo jeżeli już użytkownicy sami z siebie mówią że tematów masz nieodkopywać to co mam zrobić? zostawić otwarty aby reszta zaczęla na ciebie najeżdzać że jesteś nowy?

jezeli napisze interesujacy post, to zamiast najezdzaniem, zajma sie dyskusja. Miedzy napisaniem po pol roku 'zgadzam sie z y' [jakby to kogokolwiek obchodzilo], a przedstaiweniem swojego zdania troche dluzej niz w 3 zdaniach, w ciekawej formie, jest roznica.

Numer Gadu-Gadu
2090041
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Paź, 2005 11:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Można by ustalić, że te tak jakby nieterminowe tematy mogą być odkopywane do póki mieszczą się na pierwszej stronie.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Paź, 2005 12:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wlasnie sie Jakis Ktosiu spotkales z chorymi realiami tego forum. Od paru miesiecy sa tu tylko same klotnie o wszystko i nic nowego z nich nie wynika.

I z tego co widze, po tym temacie znow wszyscy sie beda uzerac po raz kolejny na temat: od kiedy i jakie tematy sa uznawane za przestazale i co bedzie grozic za tego nie przestrzeganie.
ludzie opanujcie sie, moze w koncu powstanie jakis pozadny regulamin na tym forum (chyba w koncu sie wkurze i sama go napisze i zaproponuje do akceptacji Wink) napisany jezykiem zrozumialym nawet dla 5 latka i na tym forum znow bedzie przyjazna atmosfera jak sprzed roku.

Powrót do góry
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 02 Paź, 2005 13:46   

AmazonkAA napisał/a:
wlasnie sie Jakis Ktosiu spotkales z chorymi realiami tego forum. Od paru miesiecy sa tu tylko same klotnie o wszystko i nic nowego z nich nie wynika.

Zauważ, że to wszystko jest powodem braku silnej władzy, która się interesuje tym, co się tutaj dzieje. Poza 2 SModkami to właściwie nie ma tutaj nikogo, kto by mógł pilnować porządku. A co najlepsze, aby zostać moderatorem, trzeba spełnić bardzo restrykcyjne wymagania administratorki, która na początku stwierdziła, że się tylko sprawami technicznymi będzie zajmować. Oczywiście te wymagania są na tyle restrykcyjne, że właściwie, tutaj nie ma ani jednej osoby, która by je spełniałą, z adminką na czele.
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Paź, 2005 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?p=121340#121340
np to jest dla mnie IDIOTYZMEM ze strony modow, moze i jest wiecej postow, ale tematy PONADCZASOWE powinny nie miec zadnych zakazow, ze jak sa zaniedbane przez miesiac, to nie mozna do nich wrocic. Kazdy chce chyba pogadac o tym, jaki jest jego ulubiony zespol, albo czy wagaruje. Po raz kolejny kadra modow wydaje niezrozumiala dla mnie opinie.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 02 Paź, 2005 14:24   

altruista napisał/a:

kradziejka napisał/a:

Linka podaje się, gdy topic był i nadal jest, ale nie zamknięty.

Cytat:
Po raz kolejny kadra modow wydaje niezrozumiala dla mnie opinie.

Którzy modzi?

A tak w ogóle... ja trzymam się ustaleń o których była kiedyś mowa - ponadczasowe zostają, te z problemem/radą się blokuje... chociaż możnaby stworzyć osobny topic o tym... w sensie, żeby każdy zainteresowany użytkownik się opowiedział, chyba, że te stare nadal są/muszą być przestrzegane.
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Paź, 2005 14:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja bym chciala jeszcze dodac, ze przeciez 1,5 miesiaca to wcale nie jest az takie przestazenie sie tamatu szczegonie, jesli tyczy sie rzeczy ogolnych. No ale to juz sprawa indywidualna kazdego, bo jak dla mnie to przestazenie sie takiego tematu powinno mojac dopiero po uplywie conajmniej 6 miesiecy. Ale znajac zycie, jesli przyjdzie ktos nowy i zalozy podobny temat, bo tamten byl juz troche nieaktualny, to i tak polowa osob bedzie sie na niego wydzierac, ze taki temat juz byl...

powtarzam jesczze raz, trzeba nowy regulamin Wink
i jasno okreslic w nim takze obowiazki jak i prawa adminow, SModow i zwyklych modow.

Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Paź, 2005 15:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

HeyaH napisał/a:
altruista napisał/a:

kradziejka napisał/a:

Linka podaje się, gdy topic był i nadal jest, ale nie zamknięty.

No, ale przecież te tematy nie były jeszcze zamknięte, skoro Jakiś Tam napisał w nich posty, gdyby, więc założył nowy temat to napewno link został by umieszczony.
HeyaH napisał/a:
ja trzymam się ustaleń o których była kiedyś mowa - ponadczasowe zostają, te z problemem/radą się blokuje...

I oto kolejny dowód na to, że było ustalenie, iż tematy ponadczasowe zostają, więc wyjaśnij mi kradziejko dlaczego te tematy pozamykałaś, bo ja tego nadal nie rozumiem.
HERMJONA-GRUNGER napisał/a:
BO SRANIE NA KOLANIE ODBYWA SIĘ W KOLANIE!

A ty za przeproszeniem się zamknij, bo jakoś nikogo twoje dziecięce posty nie bawią !!!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu