| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zółte trójkąciki?
Autor Wiadomość
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 21:11   Zółte trójkąciki? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

http://media.wp.pl/wiadomosc.html?kat=28354&wid=7763794&ticaid=1465
w koncu doszłam o co w tym wszystkim wchodzi, tak mnie to irytowało...po co na wszystkich kanałach są zółte trojkąty? x_X

jak myślicie? jest to potrzebne?

kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 21:17   

ja niewiedziałam dłuuugo a widzieć je widziałam, w końcu sie kapnęłam o co chodzi

czy to jest potrzebne? może i tak
czy ktoś sie tym przejmie? przełączy kanał? zdecydowanie nie
sama nie raz patrzyłam jak oglądam np. film od 16 lat [których niemam] przechodzi mama czy przychodzi ogląda razem ze mną i nic, oglądam dalej
dorośli nie reagują na to, no może z wyjątkiem tych powyżej 18 lat:) ale niezawsze
dzieci same z siebie jeśli są np. tylko one w domu w zyciu nie zrezygnują z czegoś go jest znaczej, prędzej je to przyciągnie, w końcu to zakazany owoc
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale z trójkątami czy też bez to i tak większość bedzie oglądac dany film[jeśli ich wiek na to nie pozwala] i raczej te znaczki niczego nie zmienią. Z nimi czy bez bedzie tak samo...

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wlasnie.. zaczynajac ogladac jakis film nie patrzymy na to co pisze w trojkaciku, wiec jest to bezsens.. precyzyjnie? rozpietasc, 4, 5 lat.. nie ma to jak precyzja <lol>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 21:35   

nasty_girl napisał/a:
no wlasnie.. zaczynajac ogladac jakis film nie patrzymy na to co pisze w trojkaciku, wiec jest to bezsens.. precyzyjnie? rozpietasc, 4, 5 lat.. nie ma to jak precyzja <lol>

blefuuujesz, patrzymy ale ignorujemy dokładniej:)
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja dość szybko zorientowałam się o co w nich chodzi, ale jak był kiedyś jeden trójkącik to wyświetlał się tylko na filmach puszczanych wieczorem, a teraz są one na okrągło i tylko zasłaniają obraz.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj strasznie zaslaniaja Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 23:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy to potrzebne? IMO tak, po pierwsze mozna odczytac w BARDZO NIEWIELKIM, alejednak, jakims stopniu, co film bedzie przedstawial, no i zapewne jakas ustawa zmusza do pokazywania takich trojkacikow. Moze bawienie sie w kazdy rok, ze cos jest od 16 roku zycia, a cos od 15, to bzdura, ale imo jednak taki rozrzut jak np <10, <15, <18 bylby i jest ok
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu