Jest taka fajna dziewczyna u mnie w klasie z ktora mi sie super gada i w ogole sie
wyglupiamy. I chcialbym do niej zagadac, ale tak bardziej powazniej, zeby z nia sie zaprzyjaznic, a pozniej moze chodzic. I prosze powiedzicie co mam jej powiedziec w czasie takiej rozmowy i o czym mam gadac? Z gory dzieki...
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 29 Wrz, 2005 19:54
Jak jej nie znasz tą spróbuj ją zapoznać, rozmawiaj z nią na każdy temat jaki się da
Samo z czasem przyjdzie! Jak się polubicie bardzo to zagadaj do niej tekstem typu 'Podobasz mi się' tylko uważaj żeby Ci nie uciekła
hekhem kolego
proszę nie robić mi tu czata nie na każdy post musisz odpisywać, to tak od moderatora
a od kradziejki powiem Ci że:
może powinieneś sie zacząć z nią spotykać poza szkołą? no wiesz wspólny wypad ze znajomymi kilka razy potem sami do kina potem sami gdzieć ot tak sobie do niej wpadniesz , nie możesz przesadzać ale okazać jej że jesteś zainteresowany poważniejszą znajomością, no wiesz nie zawsze gdy rozmawiacie trzeba żartować, powiedz jej kiedyś komplement własnie niekoniecznie jako żart,
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 29 Wrz, 2005 20:12
raz jej powiedz np. ladna bluzka,fajna fryzura,wczoraj scielas wlosy albo 'wole cie w rozpuszczonych wlosach',albo zwierzaj sie jej ze swoich problemow czasem [począwszy od lzejszych..ale z tym trzeba powoli i ostroznie :]]