Hej
Moja młodsza siostra prosi mnie o pomoc, a ja nie mam zielonego pojęcia więc pytam tutaj i z góry dziękuję, bo to od was zależy "bycie bądź nie bycie" mojej siotrzyczki ^^
Więc w jakich krajach żyły kiedyś księżniczki ?
Chodzi mi tutaj głównie o księżniczki z krajów typu Indie i te sprawy...A właśnie, czy w Indiach były księżniczki ?
Z góry wielkie dzięki
pozdrawiam
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 25 Wrz, 2005 18:41
Jak sie nie myle to ksiezniczki musialy byc kiedys na swiecie. A jesli chodzi ci o takie z bajki to Indie...tak..raczej.
a w ogole to zle umiescilas temat.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 25 Wrz, 2005 19:10
Czemu zle ?
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 25 Wrz, 2005 19:38
Kinga napisał/a:
Czemu zle ?
bo marcia lubi offtopowac czepiać sie szczegółów nabijać sobie posty i ostatnio nic do niej nie trafia, teraz chce sie jeszcze troche z tobą pokłucić i popisać posty czatowe:/
jeśli przez najbliższy tydzień nikt nieodpowie cóż usunę offtopy [w tym mój post:P] i temat chyba zamknę może poprostu nikt na forum niezna odpowiedzi, jeśli by znał to by napisał.