Dla mnie nie ma zespolu kturego nieda sie nie lubic kazdy jest ok
No nie lubie tylko jednego piosenkarza jest nim Eminem moze i ladnie spiewa ale za to co powiedzial o Polakach ze nas nie lubi itd. to mam go gdzies.
Anthony Kiedis+Michael(Flea:-))Balzary+John Frusciante+Chad Smith=Najlepszy zespół we wszechświecie.
Jeśli się ktoś nie zgadza niech do mnie z tym napisze.
Mój adres to:evcia2@autograf.pl
czekam na odważnych!!!!!!!!!!
Moim ulubionym zespolem jest oczywiscie ManOwaR !
A zaraz po nim Hammerfall ,Rhapsody, Judas Priest, AC\DC
no i troche KAT ale tylko kilka piosenek rhapsody znam kilka z neta sciagalem ale inne pewnie tez sa dobre:)
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
ja słucham: (metal w prawie każdym wydaniu:)) i rock) - sądze że niebęde wymieniać wszystkich zespołów bo mi niestarczy dnia;) ale to tak od Starych polskich dobrych zespołów czyli Lady Pank po Nirvane, Metallice, System of a down, Rhapsody, Slipknota, Linkin Park, Manowar, Negative, Guano Apes, Slayers, Lacrimossa, Marilyn Mansona !!!!!
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 17 Gru, 2003 17:45
ja słucham metalu rocka grungu goticku i tego typu, czyli np. metallica, iron maiden, blind guardian, guns n'roses, nirvana, therion, artrosis, batalion d'amour i tego typu .......
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..