| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
PILNE!!!!!!!!!!
Autor Wiadomość
ziuta2009 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 12 Wrz, 2005 18:48   PILNE!!!!!!!!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Odrabiam właśnie lekcje. Jestem sama w domu i jutro rodzice wracają i nie wiem jak zrobić zadanie. (Doddatkowe informacje - podręcznik między nami do klasy 6 gdanskie wydawnictwo oswiatowe - strona 16 - ćwiczenie 5)Treść ćwiczenia: Zapiszcie w punktach wskazówki dla narodu nieświadomego dobrodziejstwa pieśni. Prosze pomóżcie~!!!!!!!!!!!!!!!

Numer Gadu-Gadu
9138191
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 12 Wrz, 2005 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podrecznikow do matematyki jest z kilkadziesiat rodzaji wiec chyba lepiej by bylo zebys podala zadanie a nie pisala bo tak watpie ze ktos ci pomoze
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ziuta2009 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 12 Wrz, 2005 22:52   j. polski Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest akurat jezyk polski a jak ktos ma taki sam to by odrazu wiedzial ze to z tego prd a zapomnialam akurat dopisac prosze PANI

Numer Gadu-Gadu
9138191
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 12 Wrz, 2005 23:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem po co tak to podkreslilas na koncu, no i jak widzisz nikt ci nie pomogl wiec mozliwosc ze ktos taka ksiazke ma i akurat bedzie chcial pomoc jest bardzo mala. no i z tego co widze ze by odpowiedziec trzeba tez wiedziec cos wiecej, co ty powinnas wiedziec..
Powrót do góry
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 13 Wrz, 2005 15:38   

Mam podręcznik!!!

no więc przeczytaj ten wiersz i napisz wskazówki dla tego narodu. Bo wiesz, oni są nieświadomi dobrodziejstwem tej pieśni i napisz im takie rady, by zrozumieli co jest ważne z tego wiersza. Mam swoich lekcji baardzo dużo...
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 15 Wrz, 2005 09:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wąptie, że jej pomogołaś ponieważ ona chciała gotowej odpowiedzi tak wogóle temat do zamknięcia bo już po fakcie

Numer Gadu-Gadu
6345828
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi