| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
SEPER FESTIWAL W SOPOCIE!!!
Autor Wiadomość
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 06 Wrz, 2005 16:12   

justka007 napisał/a:
Jak wie to po co się tam pcha?

To sie nazywa pieniadze.
Przejdź na dół
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 07 Wrz, 2005 07:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem sopotu ja nie oglądałem bo nie słucham takiej muzy ale jak słysze i widze Dode lub mandaryne to mi się śmiać chce

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6345828
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 07 Wrz, 2005 08:18   

moje landrynkowe koleżanki [ktore wyglądają na fanki zgniłej mandarynki] powiedzialy że 'ta mandaryna byla beznadziejna!' ale za to... 'doda byla śliczna!i jak cudnie śpiewała..głosowałam na nią! -
a ty sylwia?
-ja nie miałam kasy ale bardzo chcialam wyslac' _-_
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 07 Wrz, 2005 20:55   

zygam nimi <jeb>
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 07 Wrz, 2005 22:44   

Agnieszka napisał/a:
A moze komus przesłac klip z wystepem mandaryny w sopocie?? tylko z piosenka every night? hehe dobrze przy tym pognic.

ja chce, prosze, blagam, wyslij ;P
stotka@wp.pl

tymczasem... mam w mp3 "winde do nieba" na zywo ;p muahahaha ^^
a to, ze dostal piasek to i dobrze ;p potrafi spiewac ;D ale i tak powinna dostac flinta, ot co

/a swoja droga, slowik publicznosci dla virgina to tez debilizm = ="
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 09 Wrz, 2005 23:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie, debilizmem jest to co tutaj piszecie. Bo za charakterem, ani za osobowością Dody nie przepadam (wprost - uważam ją za kretynkę, ale to juz inna sprawa Razz), ale bądź co bądź - śpiewać potrafi. I to bardzo, bardzo dobrze.
Więc w czym rzecz?
No taaa, wy, gothki, punkowice i inne metalówy słuchacie tylko szmaciar typu Amy Lee i pop-metalu zwanego Linkin Park = ='
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 10 Wrz, 2005 07:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stasilena napisał/a:
śpiewać potrafi. I to bardzo, bardzo dobrze.

skonczyl bym na tym 'spiewac potrafi' [chociaz teksty ma denne], bo to co piszesz dalej sugeruje ze doda ma glos porownywalny z np Tori Amos, a wtedy musial bym spalic twoj dom i zabic wszystkich krewnych oraz znajomych.
Stasilena napisał/a:
No taaa, wy, gothki, punkowice i inne metalówy słuchacie tylko szmaciar typu Amy Lee i pop-metalu zwanego Linkin Park = ='

o, fakt - wiekszosc osob przynalezacych do subkultur odczuwa potrzebe bycia 'true', co, nie wiem dlaczego, przeklada sie na j3banie wszystkiego poza Jedyna Sluszna Muzyka

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Wrz, 2005 09:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie, po prostu przy napływie tych Mandarynów i innych, Doda wypada dobrze. Trudo porównywać ją do pani X czy do pani Y. A co do tekstów - fakt, żenada.
A co do tych true - wystarczy spojrzeć na kilka dziewczyn tutaj. Domaluje sobie w PS-ie kilka kropek pod okiem i jest PaniMajestatycznieMroczna, która uważa się za najostrzejszą metalówę pod słońcem. = =' Albo inny przykład - glany, ciemne ciuchy i różowe trampki. Czadd...
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 10 Wrz, 2005 11:48   

cóż o tru metalówach nie będe się wypowiadać, bo znowu będe niechciana niedobra i nieważne:P

co do dody to hm... śpiewa całkiem dobrze [uprzedzam ze sie na tym nie znam] ale jest dla mnie osobą tragiczną, te całe jej stroje, zachowania, wulgaryzmy i pozowanie naprawdę mnie odstraszają, gdyby chociaż wyglądała normalnie... [podkreślam że w tym przypadku normalnie nie znaczy jak ja sie ubieram i co na lubię, ale ludzko tzn no nie wiem ale nie aż tak ostentacyjnie] i może gdyby słowa piosenek miała troszke ambitniejsze to dało by się jej słuchać nawet a no i żeby sie tak nie afiszowała z majdanem
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 10 Wrz, 2005 14:04   

Juz wysłałam Heyah Smile masz na poczcie.
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 10 Wrz, 2005 21:34   

Agnieszka, ja te poprose Wink
natalia.90@vp.pl
tylko nie pomyl z wp.pl, bo sie tak inni myla ;d
Powrót do góry
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 11 Wrz, 2005 09:45   

Ja też chcę, ja też!

mevka24@op.pl

z góry dzięki baardzo!!!!
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 12 Wrz, 2005 15:03   

Stasilena napisał/a:
Nie, debilizmem jest to co tutaj piszecie. Bo za charakterem, ani za osobowością Dody nie przepadam (wprost - uważam ją za kretynkę, ale to juz inna sprawa Razz), ale bądź co bądź - śpiewać potrafi. I to bardzo, bardzo dobrze.
Więc w czym rzecz?

Nie jestem ani gotką, ani punkówką, ani metalówą, ani żadnej z powyższych nie udaję.
Nie lubię Virginu, nie lubię Dody, jej (w sumie to całego Virginu) piosenki mają niesamowicie płytkie teksty.
I ten cały szoł, "pomyślmy, że jest godzina 21:37" a za chwilę lata z gołym tyłkiem po scenie.
Może i potrafi śpiewać, ale tylko swoje piosenki lub te, które ma dobrze przetrenowane. Jak w "Barze" śpiewała na karaoke, to aż uszy więdły. A jak dla mnie, ktoś to potrafi śpiewać, zaśpiewa nieźle bez uprzedniego przetrenowania.
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu