Dawniej mundurki obowiązywały i powinny nadal...
Co wam szkodzi ponosić mundurek przez kilka godzin, przychodzicie do domu i sie przebieracie w normalne ciuchy
_________________ mood for ska
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 03 Wrz, 2005 17:10
Nie pokazuje brzucha, ani nie nosze bluzek z dekoltem bo nie ma na co lol
W naszej skzole roi sie od takich panienek z miniowami i bluzkami ktore wchodza na lalki barbie. Juz wolalabym mundurki ale w naszej skzole na pewno by to nie przeszlo zreszta nie wiem sama czy chcialabym nosic ale zalezy jakie, takie jak w japonii to tak
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 03 Wrz, 2005 17:41
U nas NA PEWNO by mundurków nie przyjęli. A szkoda, bo fajnie by było
Wiesz, większość naszej szkoły, to menelstwo i mają w nosie naukę, a co dopiero mundurki. Dyrektor pewnie też zauważył to, co się dzieje w naszej szkole...
chodzę do szkoły z mundurkami. Są oblesne żygne i wogole straszne. ( brzydka bluza polarowa, spodnie w kancik i spodnica. Do tego tiszerty z logiem szkoły +_+ ). Ale idzie sie przyzwyczaić
że jak prosze? x_x
nie nadążam za tymi slongami...
_________________ feel the hell.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 03 Wrz, 2005 21:54
kradziejka napisał/a:
mundurki raczej nie są niczyim stylem no chyba że japońskich mangowych lolitek czy tatu
Z tego co wiem to w niektórych dobrych japońskich szkołach mundurki to normalność. Z tym że im to raczej nie przeszkadza ;P
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 03 Wrz, 2005 22:05
Tak, nie przyjęły by się. No, wcale, poza tym, że za niestosowanie by ze szkoł wywalili - dwa dni i wszyscy w mundurkach
Co do pieniędzy, to Himitsu ma po części rację.
Z resztą, póki co nauczyciele/dyrektorzy tylko gadają że to, że tamto, a nic nie robią (przynajmniej u mnie, nie wiem jak u innych).