| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
POMOCY !!!
Autor Wiadomość
anna Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 10 Sie, 2005 14:09   POMOCY !!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej mam na imie anka i poszukuje kogos kto pomoglby mi wytresowac psa rasy amstaff.wiem ze sa osoby ktore biora psa na pare miesiecy i szkola je.nie mam mozliwosci jezdzenia codziennie na szkolenia a juz nie daje rady z psem.zastanawiam sie nad oddaniem jej ale to jest trudne dla mnie .blagam o pomoc.mieszkam w bialymstoku a moj numer telefonu to 693376505.dzieki Confused Confused
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
1745911
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 10 Sie, 2005 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze szkolenia na ogol nie sa codziennie - tego, po drugie skoro nie masz dla psa czasu to moze lepiej znajdz mu jakis przyzwoity dom, w ktorym bedzie mu poswiecane wiecej czasu.
Jedyny osrodek szkolenia jaki znam w B-stoku to Pieczurki - sprobuj tam zadzwonic i moze tam Ci ktos pomoze.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 10 Sie, 2005 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak to nie radze zostawiac psa.. lepiej raz na pare dni chodzic z psem na jakies szkolenie.. gdzies byl temat o szkoleniu psow.. i pisalam.. psa mojej kuzynki tak wyslali szkolenie ponad 2000 kosztuje a pies wrocil zapchlony, z jakas infekcja i wogole nie wytresowany..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 12 Sie, 2005 13:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zanim odpisze na pytanie "co masz zrobic" to... wiesz troche glupio z twojej strony ze wzielas do domu psa zanim przemyslalas czy dasz rade go wytresowac. To podstawowe pytznie zanim kui sie psa. Mowisz ze nie dajesz rady z psem. O tym rownierz trzebaby bylo pomyslec zanim kupuje sie psa, tym bardziej jesli kupuje sie psa groznej rasy, o wielkich umiejętnościach ... amstafy są to psy otrzymane zmieszania innych psow do wal psow. Jesli zle wychowa sie amstafa moze stanowic zagrozenie zarowno dla obojetnych ludzi jak i dla ciebie i twojej rodziny. Jesli pies jest maly to ewentualnie mozesz go jeszcze oddac, chodz ja bym radzila sprobowac swoich sil...jesli duzy juz jest to spore ryzyko ze niezaakceptuje nowego domu... . Tak wiec powiem ci ze zachowalas sie nieodpowiedzialnie biorąc do domu psa i nie myslac o tym co moze sie z tym wiązac, ale coz, co sie stalo, tego nie odrwrocisz. Nie radze oddawac psa obcej mu osobie... bo jesli nawet ta osoba go wytresuje to wtyedy sie do niej przywiąże i duze prawdopodoobienstwo ze ciebie nie ebdzie sluchal. Mysle, że powinnans kilka razy na miesaac chodzic z psem na tresure lub kupic jakas ksiazke dobra i wytsowac go sama. Jesli nie masz na to czasu to tymbardzie uznam ze kompletnie nie przemyslalas decyzji o zakupieniu psa, bo dla psa czas miec trzeba i tyle, pa.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 01 Wrz, 2005 16:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz, niektore psy sa takie, ze sluza tylko temu, kto je wytresowal, wiec z twoim psem moze byc tak samo. nie radze oddawac go w cudze rece.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Łukasz Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 13 Sty, 2007 11:04   Treesura psa Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anno. Nie powinnaś oddawać tego psa. Trzeba mieć trochę cierpliwości żeby psa wytresować. Jeśli jest to już starszy pies to będzie trudno go wytresować, ale jeśli to młody pies to trzeba próbować. Ja też miałem kiedyś psa który już zdechł i też musiałem go długo tresować. Niemartw się próbuj. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3019018
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 13 Sty, 2007 11:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łukasz, wiem, że jesteś nowy, dlatego to piszę:
nie odnawiaj starych tematów! Zanim coś napiszesz, patrz na datę ostatniego postu.
Możesz pisać w starych tematach jedynie wtedy, kiedy nie są w nich prośby o pomoc i są to tematy "rozrywkowe".
Ten temat zamykam.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi