ol jea, wreszcie jej prawdziwe nagranie przedostalo sie do neta
juz od dawna polowalam na takie cos, ale nie moglam znalesc. Wiedzialam, ze na zywo spiewa dosc ekhm fatalnie, no ale ze nie az do tego stopnia...
Juz chyba ja od niej lepiej swpiewam Chce ktos posluchac? XDDD
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Iglesias normalnie spiewa, tamto to se ktos robil jaja. Ale w mandaryne wierze ze to prawdaze tak falszuje.
Wiele jest takich opinii, prawda jest taka, że to NIE JEST podrobione nagranie. Też na początku tak myślałam. Dopiero jak oficjalnie przeprosił na swojej stronie - uwierzyłam xD
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 31 Sie, 2005 21:08
Stasilena napisał/a:
Agnieszka napisał/a:
Iglesias normalnie spiewa, tamto to se ktos robil jaja. Ale w mandaryne wierze ze to prawdaze tak falszuje.
Wiele jest takich opinii, prawda jest taka, że to NIE JEST podrobione nagranie. Też na początku tak myślałam. Dopiero jak oficjalnie przeprosił na swojej stronie - uwierzyłam xD
ale jedno sie nie zgadza:/ bo to niemoze być spod sceny bo by niebyło słychać jej dyszenia a tłumy fanów i ew gdzieś w tle jej krzyki
moim zdaniem to nagranie z jej mikrofonu tzn tego który ma przy ustach dla picu na kabelku
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005 19:44
AmazonkAA napisał/a:
Marcia10 napisał/a:
A słyszeliście że Ich Troje znowu powraca!!??
dziweczynooo, nie zalamuj mnie
no, jesli juz temat o wisniewskim to mi sie przypomnialo. Dla mnie to zalamka ale dla mojej przyjaciolki ktora kocha wisniewskiego to....eh...nie odzywam sie do niej dopuki promienieje w niej radosc.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..