Bujnełam sie w pewnemy chłopku juz od września (jest w moim wieku) i chodzi do mojej szkoły..I on się dowiedział że ja przez niego cierpiałam od września , byłam i płakałam :/....On mnie przepraszał na gg i w ogóle sie pytał czemu mu niepowiedziłam .....ale w zyciu bym mu nie powiedziła ale dowiedział sie jaką sam :/ ...On udawal ze niewie kim ja jestem bo byłam na gg siostry ciotecznej i nie miałam danych i mu nie powiedziłam jak mam na imię a ten udaje ze niewie jak sie nazywam tylko wie ze chodze do jego szkoły i mam tez 14 lat(ale on tak naprawdę wie że to ja )...Kiedyś mi już mówił na gg że jestesm ładna ale i co z tego :/;p....Wczoraj jak rozmawialiśmy to poprosił mnie czy sie spotkamy a ja głupia powiedzila ze jak sie spotkamy to bedziesz wiedział kto ja jestem a ten Ze o to chodzi ;p i co z tego ...Ale on wie kim ja jestesm tylko tak ściemnia bo widocznie ktoś mu niepozwolił mi mówić ze wie:/...........Teraz nie wiem jak sie pokarze mu w szkole zmyslą ze on wie tylko udaje ze niewie ....I czy dobrze zrobiłam ze sie z nim niespotkałam ???
Ps:I co mam robić teraz???? ....POmożcie mii!!!!!!!!!!
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 24 Sie, 2005 10:21
Lepiej by było gdybyś poszła na to spotkanie. Przecież drugi raz może Cię nie poprosić.
Pozdrawiam
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Czw 25 Sie, 2005 16:39
jak nie chcesz to nie idz skoro sie tak boisz o swoją reputacje. no tak, jesli Cie zobaczy to normalnie Ci krzywde zrobi tym, ze bedzie wiedział kim jesteś... ulala straszne :/
Dobra spoko dzieki za rade a szczegolnie za opętanej :/........jak nieiwiesz jak sprawa opetana wygląda to nie gadaj lepiej.... Sama już sobie poradziłam ...Ale narazie na spotkanie nie ide ;p moze za pare dni albo tydzien pójdę ....