| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pomożcie!!!=(
Autor Wiadomość
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 24 Sie, 2005 10:11   Pomożcie!!!=( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bujnełam sie w pewnemy chłopku juz od września (jest w moim wieku) i chodzi do mojej szkoły..I on się dowiedział że ja przez niego cierpiałam od września , byłam Sad i płakałam :/....On mnie przepraszał na gg i w ogóle sie pytał czemu mu niepowiedziłam Sad .....ale w zyciu bym mu nie powiedziła ale dowiedział sie jaką sam :/ Sad ...On udawal ze niewie kim ja jestem bo byłam na gg siostry ciotecznej i nie miałam danych i mu nie powiedziłam jak mam na imię a ten udaje ze niewie jak sie nazywam tylko wie ze chodze do jego szkoły i mam tez 14 lat(ale on tak naprawdę wie że to ja Sad )...Kiedyś mi już mówił na gg że jestesm ładna ale i co z tego :/;p....Wczoraj jak rozmawialiśmy to poprosił mnie czy sie spotkamy a ja głupia powiedzila ze jak sie spotkamy to bedziesz wiedział kto ja jestem a ten Ze o to chodzi Laughing ;p i co z tego ...Ale on wie kim ja jestesm tylko tak ściemnia bo widocznie ktoś mu niepozwolił mi mówić ze wie:/...........Teraz nie wiem jak sie pokarze mu w szkole zmyslą ze on wie tylko udaje ze niewie Sad Sad ....I czy dobrze zrobiłam ze sie z nim niespotkałam ???

Ps:I co mam robić teraz???? Sad Sad Sad Sad ....POmożcie mii!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 24 Sie, 2005 10:21   

Lepiej by było gdybyś poszła na to spotkanie. Przecież drugi raz może Cię nie poprosić.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ojiari666 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 24 Sie, 2005 11:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze naucz się pisać po polsku.

Po drugie zagadaj do niego... w rzeczywistosci, nie gg.

Po trzecie odejdz od tej cholernej obsesji (wie, nie wie) i normalnie do niego podejdz.

blog filmowy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4478631
Pecia
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 25 Sie, 2005 14:15   

nie wiem
ale sie z nim spotkaj
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 25 Sie, 2005 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak nie chcesz to nie idz skoro sie tak boisz o swoją reputacje. no tak, jesli Cie zobaczy to normalnie Ci krzywde zrobi tym, ze bedzie wiedział kim jesteś... ulala straszne :/

weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 25 Sie, 2005 22:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobra spoko dzieki za rade a szczegolnie za opętanej :/........jak nieiwiesz jak sprawa opetana wygląda to nie gadaj lepiej.... Sama już sobie poradziłam Laughing ...Ale narazie na spotkanie nie ide ;p moze za pare dni albo tydzien pójdę Laughing ....
Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi