Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 11:19 "Fala" w gimnazjum
Od września idę do gimnazjum. Boję się tzw "fali" (otrzęsin, chrzestu). Jak to jest w waszych szkołach? Starsi uczniowie każą wam mierzyć zapałkami coś? Czy gorzej - głowa w kibel ? A może w ogóle nie ma? Jak się przed tym obronić? Napiszcie jak jest u was
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 15:14
Mnie nic nie robią. I dobrze! Ale chyba nikomu nic nie robią.
Ale masz problem:p..Czym sie tu martwić ......u nas to kazali tanczyc z chłopkaiem albo zjesc łyzke jakies mikstury , spiewać , tanczyc ;p i takei tam ...Ale ziania były i nic nei bylo takeigo zeby było sie bac czy co ..więc niewiem czego sie boisz;p..
no wiesz, z tym klopem to tez sie zdaza, to zlezy od szkoly i jej "poziomu".
jesli pojdziesz do jakiegos lepszego gimnazjum, to tam ci nic nie zrobia, ale jesli do jakiejs najgorszej szkoly, to sie mozesz spodziewac nawet dorysowania wasow markerem zmywalnym tylko specjalnym rozpuszczalnikiem.
u mnie w skzole to akurat prawie nic nie robia, czasem zdazaja sie przypadki z zapalkami.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
otrzesiny byly oficjalne, a zeby ktos sie na kims wyzywal tak o.. w kiblach siedza na przerwach sprzataczki i pilnuja czy nikt nie pali, bije itd, a co sie dzieje po lekcjach tego juz nie wiem, ja sie z czyms takim nie spotkalam ;p
hehe będziecie lepowani:P potem głowa w kibel, a no końcu będziecie jeść robaki
a tak na serio to u nas nic nie było w średniej bo do gim. nie chodziłem
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 24 Sie, 2005 21:49
Ja nic nie miałam w gimnazjum kolega chciał w tym roku robić kotom, ale mu się nie udało... ale coś w stylu mierzenia korytarza zapałkami nic chamskiego... jak w licku będzie to nie wiem
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 24 Sie, 2005 21:51
Ja wszystkim nowym wreczam obrazek z instrukcja podcinania sobie zyl.
(Ciekaw jestem,czy marcia zalapie sarkazm)
Ostatnio zmieniony przez Marcia10 dnia Sro 24 Sie, 2005 21:51, w całości zmieniany 1 raz