Z tych tutaj wypisanych najczesciej oglądam tvn. Nie toleruje tej bandyckiej telewizji "polsat".
Ogladam tez MTV, VIVE, 4funTV i ZigZap kiedy sa seriale a nie bajeczki.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 18:25
ee czemu bandycki?
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 21:59
oups, sorry. Złodziejski. No było kilka afer.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 23:42
A ja najczęsciej oglądam Vivy i kanały z kreskówkami
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 11:45
Shaleniec, nasty - ja lubie takie filmy gdzie sie morduja, leje sie krew i takie tam. Wiec dla mnie to obrzydliwe nie bylo, ale bylo ciekawe i byla to jedna z niewielu rzeczy ktore mi sie w tym filmie podobaly.
Shaleniec - to byl film ;/ nawet nie oparty na faktach ;/ poza tym, co, mam plakac?
a gdybym sie znalazla w takiej sytuacji (pfue!) to nie wiem, bo (mam nadzieje) ze sie nie znajde;P
nasty - zauwaz, ze ona nie wiedziala, ze on jest zywy ;p
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 11:49
no tak.. ale my wiedzielismy ze tylko cos tam dostal i wyglada jak martwy.. takie sceny nie na moje nerwy, no ale zalezy co kto lubi;p sadystko ty..
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 17:31
ja niestety u siebie w TV mam tylko Tvp 1, Tvp 2,Regionalnej trojki nimam, TVN-u nimam i mam jesio POlsat kiedys wkleje do albumu zdjecie jak byglada moja antena skladajaca sie z kawalka kabla vide-telewizor i do niej wlozonego 2 cienkiego kabelka z taka ''lapka''
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 21:23
nasty_girl napisał/a:
no tak.. ale my wiedzielismy ze tylko cos tam dostal i wyglada jak martwy.. takie sceny nie na moje nerwy, no ale zalezy co kto lubi;p sadystko ty..
hyhy : >>
pośpiewajmy, a zrobi się weselej - nas nie dogoooooniaaaaaaaaaaaaaaat XD
Oglądam wiele kanałów czasem coś na TVP1, TVP2, TVP3 ale raczej żadko...
TVN i Polsatu nie oglądam wogóle Nie moge na te stacje patrzeć. Czasem wiadomości w TVN24, filmy na HBO, Canal + i czasem Kino Polska czy TCM, sport na C+Sport, Polsacie Sport i na Eurosportach nieraz bajki na Poloni1 czy Cartoon Network. Za to nienawidze wcześniej wymienionych Polastu i TVN, Vivy (za dużo HH) MTV (czy tam jest wogóle muzyka?), 4.fun.tv (nie odpowiada mi muzyka tam grana), ITV i TVN Gry (za durne telegry) no i to chyba wszystko aha oglądam też nieraz jakąś stacje zagraniczną. Średnio tv oglądam 2-3 godziny dzienie dla mnie głównym medium jest radio grające u mnie praktycznie cały dzien
pola Pomogła: 3 razy Dołączyła: 19 Lis 2005 Posty: 29