Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 22:44
christiane proponuje spodenki.. a czy takie jak ja czy nenar mozesz sobie wybrac ;p
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 22:45
Przypomnialo mi sie jak na internecie ojciec wygral w cholere takich samych koszulek w roznych rozmiarachi przyjaciolka znalazła je w mojejs zafie gdzies i na nastepny dzien razem z nia i kilkoma znajomymi poszlismy w nich do szkoły historyk (ich wychowawca) stal z nami cala przerwe i gadal o tym
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 22:45
Nie ma golenia na lyso,to Ty Sebo zapuszczaj wlosy pod marca.
Nasty,a moze to Wy ubierzecie takie spodnie jak ja?
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 22:57
I tak prawie wogole nie chodze bez wszelakich nakryc glowy,chyba ze jest goraco,wiec mi tam uczesanie sie na tyle zeby nie sterczaly na wszystkie strony wystarcza.
Ja się tam na modzie nie znam, więc może mi wytłumaczcie co wy widzicie w tych wszystkich "bajerach" i samych glanach? Przecież śrubek nie widać, to podeszwa, blacha wam na **** i w ogóle. Ja tam wolę mój niezbyt_wyróżniający_się.exe strój (parę óżnych "kompletów" gotowych), który IMO do mnie pasuje, a po za tym ludzie się na mnie nie gapią tak, jak to było opisane w kilku postach...
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Wysłany: Pią 19 Sie, 2005 14:45
Teraz jest moda na bycie andergrandowym,szkoda slow.