Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 16:44 Pewna mała zmiana na forum...
Słuchajcie. Mam pomysł. Może niektórzy z Was zgodzą się ze mną, że jak się wejdzie na strone głowna foru, to jest ono jakieś.... ponure. I myślę, że Administrator mógłby zmienic kolory tego forum i może ktoś mogłby zrobić taki napis jaki jest na Młodzi Gniewni np. TYlko ze to by bylo dziecionline i jakies bardziej kolorowe. Co wy na to?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
jak się wejdzie na strone głowna foru, to jest ono jakieś.... ponure
nie jest ponure, tylko nie ma tak zwanej strony startowej, od razu masz forum poprostu
Marcia10 napisał/a:
i może ktoś mogłby zrobić taki napis jaki jest na Młodzi Gniewni np.
każde forum ma swoje logo, DO także, tyle że jest ono mniejsze ponieważ na jego "prawowitym" miejscu znajduje się link "jeśli możesz pomóc - POMÓŻ", logo znajduje się obok
Marcia10 napisał/a:
i jakies bardziej kolorowe
ale jakie kolory? moze konkretne propozycje? fakt, szarości się troche smutnawe ale przyjamniej stonowane i niegryzą w oczy
ja jestem za czarno rozowym. takim oczojebnym rozowym. wtedy tylko najwytrwalsi tutaj pozostana. xD o, i koniecznie biale literki!
_________________ feel the hell.
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 17:08
Crimson Lady nasza pani Marcia niezna pojecia sarkazm wiec wezmie sobie twoja wypowiedz za ze tak powiembardzo ja zadowalajaca i napewno napisze ze wreszcie mnie ktos zrozumiali moze wysle ta propozycje do Bozeny a jak ona ja rospatrzy pozytywnie to bedzie koniec...
o tak! o tak! *-*
zawsze chcialam byc sprawczynia armageddonu.
_________________ feel the hell.
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 17:26
niedobra jestes
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 17:56
To nie lepiej zrobić kilka styli forum (chociażby z 5) i każdy włączyłby sobie taki jaki mu odpowiada?
Ale jeden warunek - SubBlack obowiązkowo musi być!!!!!!!!!!!