chłopak zwykle mniej ciężkie, nie zajmuje się dzieckiem, nie bierze na siebie odpowiedzialności, nie pomaga młodej matce - po prostu zachowuje się niedojrzale i zupełnie tak jak dziecko. Znak, że jednak nie dorósł do bycia ojcem. Ale szowinistyczny jestem
taaaa hehe ale wiesz jak chłopak jest normalny i odpowiedzialny co rzadko zdarza się w wieku 15 lat to będzie musiał zacząć zarabiać, a ciężko pogodzić szkołe i prace zwłaszcza na poziomie gimnazjum lub średniej więc wcale nie ma tak łatwo jak mówisz
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 12 Cze, 2005 17:58
Przeglądam tematy żeby się posmiać jak to kiedys było, patrze i co widze... Witaj Sebo jak widze chcesz dawać porady 10-latkom na temat sexu dobry z Ciebie wójek
Przeglądam tematy żeby się posmiać jak to kiedys było, patrze i co widze... Witaj Sebo jak widze chcesz dawać porady 10-latkom na temat sexu dobry z Ciebie wójek
Nenar hehe witam witam no daje im porady ktoś musi
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pon 13 Cze, 2005 16:38
To bylo odnosnie ogolu nie konkretnego tematu po kiego mam pisac we wszytskich jak juz napisalam za jednym zamachem
(a literowki zdarzaja sie njlepszym szczegolnie jakksie spiesza )
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Skoro juz piszecie w tym temacie, to ja chcialam napomknac ze mam kolezanke ktora w wieku 15 lat zaszla w ciaze tylko przez to ze jej gumka pekla i teraz ma 1,5 roczna cureczke Gaprysei , coreczka jest slodka, ale dziewczynie bylo trudno, bo chlopak pomimo ze byla z nim rok z dnia na dzien (jak sie dowiedzial) ja poprostu zostawil...
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005 16:35
dzisiaj sie widzialem ze znajoma z klasy, ktora jest w 7 miesiacu ciazy ;o. Dziwnie to wygladalo, jesczze nie dawno rozwiazywalismy wspolnie zadanie z angola ;]. Ale coz - kazdemu moze sie zdazyc - rowniez wam ;].
Ehh...Jakoś nie chce mi się w to wierzyć
Dzień przed porodem? Dziewczyna nie zauważyła jakichkolwiek objaw ciąży?
_________________ When you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have
all of me