Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 11:35
okej.. to juz tak poza klotnia.. nie pisze i nie mam zamiaru pisac dziwnym pismem.. jedyne co mi sie zdarza to jakis nieswiadomy ortograf albo literowka..
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 11:35
bloodsimple ;/
wogole ten hardstyle niczym sie nie rozni od zwyklego techno ;/ tylko wszyscy sie tak twardo czuja jak powiedzia ze sluchaja czegos z "hard" w nazwie...
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 11:48
bys sie znal to bys widzial znaczaca roznice
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 14:08
Samo techno jest takie... może tak powiem: delikatne, a hardstyle to jak to mówili: ciężkie techno, czyli w pewnym sensie także darcie ryja jak tu wynikło z wcześniejszych postów :>
Poza tym ja nie lubię techna (to znaczy coś tam mogę posłuchać, ale rzadko), więc najwyżej tylko tyle mogę powiedzieć, bo przesłuchałam tam troszkę co mi nasty podała link. Ja lubię metal, rock i niewiele piosenek z pop, a hip hopu nie lubię. Gostek wyjdzie na scenę, nagada się i pójdzie - to moje twierdzenie
Każdy ma inne upodobania ;] Zjechałam troszkę z tematu, ale swoje napisałam co trzeba
Jak widac pojecie 'hardcore' mozna odbierac baaaardzo roznie. Takze w muzyce. Zreszta, nie powinno byc takiego kierunku w muzyce, to raczej przymiotnik, okreslajacy kierunek, np hardcore-rock [w skrocie: hardrock], hardcore hip-hop, to techno co powyzej etc.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 17:09
hardjazz ;d ciezki jazz hardclasic ciezka klasyka - to by bylo dobre hyhy ;P
wogole ten hardstyle niczym sie nie rozni od zwyklego techno ;/ tylko wszyscy sie tak twardo czuja jak powiedzia ze sluchaja czegos z "hard" w nazwie...
lol jak się nie różni jak się różni i to bardzo chyba nie słyszałaś Techno i Hardstyle pozdro
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
jak nie macie nic ciekawego do napisania i nie rozrozniacie nawet tych gatunków to po co wogole piszecie cokolwiek?
"wogole ten hardstyle niczym sie nie rozni od zwyklego techno ;/ tylko wszyscy sie tak twardo czuja jak powiedzia ze sluchaja czegos z "hard" w nazwie..."
niczym sie nie rozni? hahah <lol> no fajnie :] niczym <asd>
rózni się i to o wiele. nawet samym bpm :] hardstyle jest na ok 142 bpm +/- 2/3 a techno kreci sie maksymalnie na 136 BPM. [[beats per minute) – liczba uderzeń na minutę]].
o wiele szybszy i bardziej dynamiczny, co nie znazcy ze dla wsystkich lepszy, ale dla mnie akurat tak, gatunek muzyczny :-)