Zresztą pisałam do kradziejki, a wy nie musicie się udzielać do tej sprawy i gdyby nie ty, nasty, to by nie było w każdym temacie czegoś takiego, bo gdy napiszę jakiś post, to się czepiasz i to nie skierowany do Ciebie..
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 10:00
ktos by sie chcial czepic to by sie czepil i tu nie potrzeba mnie... po prostu nie jestem jedyna osoba ktora miala ochote cie skrytykowac. a twoj post po pierwsze nie byl skierowany do kradziejki, po 2 jak piszesz na forum to wszyscy moga odpisywac..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 11:00
KleO napisał/a:
HeyaH napisał/a:
Jarosław też :>>> To jak ktoś z okolic podkarpacia
KleO - kradziejki sie czepiasz, a Twój post polega TYLKO na upomnieniu jej. Czy to nie jest przypadkiem żałosne? W tym wypadku więcej mózgu też by się przydało.
Tylko przestań o tych mózgach, bo mi się robi niedobrze...
Ja tylko odpowiedzialam kradziejce..
Te forum zeszło na psy, każdy się każdego czepia i to w postach bezsensownych. Zróbcie coś z tym, bo będzie jeszcze gorzej.
Dobra, okej. Odpowiedzialas, majac pretensje, ze caly jej post opieral sie na upomnieniu. A popatrz na swoj. I co? Czy to przypadkiem nie jest niedorzeczne? Masz pretensje do kogos, ze pisze nie na temat, a sama tak robisz.
A co do mozgow, to bede pisala tak, jak mi sie podoba.
seconds Himitsu.
nasty_girl: wszyscy wiemy, ze jestes nasty, ale skoro jestes nie wyzyta, to powinnas albo pojsc do lekarza, azeby staral sie cos poradzic, albo wyzywac sie prywatnie, bo mnie to szczerze mowiac nie interesuje, ze masz ADHD, czy cos