Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pią 05 Sie, 2005 10:33
A podkradasz jej? Tzn. myslisz, ze ma podstawy do tego zeby Cie tak osądzac? Jesli nie to poprostu z Nią porozmawiaj. Wyjasnij jej, ze On Ci sie nie podoba, ze Ty nic do niego nie masz... Albo porozmawiaj z Jej chłopakiem i razem jej wyjasnijcie, ze nic do siebie nie macie ;]
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pią 05 Sie, 2005 13:44
Tak często w życiu bywa... szczególnie jeśli chłopak którego niby podrywasz jest twoim przyjacielem. Zazwyczaj jest to spowodowane zazdrością, może dziewczyna boi sie, ze straci chłopaka, że on zakocha sie w tobie? Owszem, zastanów się nad tym, czy nie robisz nic aby miała podstawy cię tak osądzać. jeśli nie ma podstaw to porozmawiaj z nią, zapytaj dlaczego sądzi, że poderwiesz jej chłopaka. Zapewnij ją, że nie podrywasz go, tylko utrzymujesz z nim dobre kontakty. A z drugiej strony...może ona nie ufa swojemu chłopakowi, i boji się, ze go straci?
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
[ Dodano: Pią 05 Sie, 2005 19:17 ]
tak bo ja się w nim nie zakochałam ale on wemnie
[ Dodano: Pią 05 Sie, 2005 19:20 ]
Blanka napisał/a:
Tak często w życiu bywa... szczególnie jeśli chłopak którego niby podrywasz jest twoim przyjacielem. Zazwyczaj jest to spowodowane zazdrością, może dziewczyna boi sie, ze straci chłopaka, że on zakocha sie w tobie? Owszem, zastanów się nad tym, czy nie robisz nic aby miała podstawy cię tak osądzać. jeśli nie ma podstaw to porozmawiaj z nią, zapytaj dlaczego sądzi, że poderwiesz jej chłopaka. Zapewnij ją, że nie podrywasz go, tylko utrzymujesz z nim dobre kontakty. A z drugiej strony...może ona nie ufa swojemu chłopakowi, i boji się, ze go straci?
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pią 05 Sie, 2005 20:37
No to...jak jeszcze raz ci powie, ze ty go podrywasz to powiedz jej prawde prosto w oczy, ze to nie ty go podrywasz a on ciebie, powiedz jej zeby raczej z nim porozmawiala...
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 05 Sie, 2005 21:52
A ty go kochasz? To nie wiem, jesli to jest twoja przyjaciolka, to raczej nie powinnas tak robic ale mozesz tak zrobic: Jesli go kochasz, to powiedz mu to i powiedz takze, zeby nie zdradzal nikomu waszej przyjazni. Bedziecie razem. A kolezance powiedz ze nie jest tak jak ona myli. Pogadaj z nia troche spokojniej, a myle ze wszystko sie wyjasni.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Daj mu z calej sily w twarz i krzyknij przy tym "Ty nachalny sku****ynu"!.Zrob to przy kolezance,nie bedzie miala watpliwosci ze go jej nie podkradasz.
powiedz dla tego chlopaka zeby ci nie podrywal.. ze ci to rpzeszkadza iz e meidyz wami nci nie moze byc. i powiedz kolezance prosto w twarz ze to nie twoja wina ze on cie pdorywa i ze juz mu powiedzialas zeby tego nie robil....
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Może pogadaj z tym chłopakiem,że ty nie jestes nim zainteresowna i żeby cię nie podrywał,bo to jest powodem kłótni z twoją koleżanką. Wytłumacz mu to wszystko pokolei-może zrozumie