aha i jeszce jedno pytanie co do kiedyś założonego przezemnie tematu o simsach.
moja koleżanka nadal nie umie mieć tych dzieci. wiem że to głupie ale błagała mnie abym się was zapytała.
no wiec najpierw musisz sprawic, zeby oboje ludzi sie w sobie zakochalo. Pozniej jednym simem klika sie na lozko i wybiera opcje "odprez sie", nastepnie tak samo robimy z drugim simem. Gdy juz oboje beda sie odprezac na lozku, to jedym simem klikamu na drugiego i tam jest taka opcja "postaraj sie odziecko"
w momencie, gdy jednak tylko jeden sim mieszka w domu, to zeby sprawic, zeby ten drugi polozyl sie na lozku, to klika sie na tego drugiego sima i wybiera opcje "zapros: xxx" lub "przylacz sie" (czasem jest tak, a czasem tak)
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 22:12
No tak, ale żeby mieć to łużko to trzeba mieć Randkę lub coś lepszego, jeśli jednak masz najwyżej Balangę to wystarczy, żeby kochająca się para bardzo często się całowała. Inny sposób to po prostu czekać aż zadzwoni telefon i zaproponują ci adopcję dziecka.
aaaa, kurka, chodzilo o the sims 1???
bo mi sie napisalo o the sims 2 buhehehe :)))))))
bo akurat gralam przed chwila w ta gre, i tak mi sie skojarzylo
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 12:10
To trzeba się ciągle całować Namiętnie Za którymś razem będzie dziecko...
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 12:22
AmazonkAA napisał/a:
aaaa, kurka, chodzilo o the sims 1???
bo mi sie napisalo o the sims 2 buhehehe ))))))
bo akurat gralam przed chwila w ta gre, i tak mi sie skojarzylo
Nie było określone o jakie simsy chodzi, dlatego też opisałam sposób, który wszędzie jest dobry, nie przejmuj się tym, każdy sposób jest warty opisania
Hohooo ^^ Nie grałam nigdy w tą grę, ale nie wiedziałam, że ona taka no teges
ona jest bardziej taka no teges, niz myslisz
w simsach2 masz tyle do wyboru rodzajow pocalunkow, mozna sie kochac w jakuzzi, namietnie calowac na kanapach, robic dzieci w przebieralniach w sklepach odziezowych i wiele wiele wiecej hehe
czasami polewam z tej gry
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Hohooo ^^ Nie grałam nigdy w tą grę, ale nie wiedziałam, że ona taka no teges
ona jest bardziej taka no teges, niz myslisz
w simsach2 masz tyle do wyboru rodzajow pocalunkow, mozna sie kochac w jakuzzi, namietnie calowac na kanapach, robic dzieci w przebieralniach w sklepach odziezowych i wiele wiele wiecej hehe
czasami polewam z tej gry
Eeej jak to tak? A ja już myślałam, że nic mnie w tej grze nie zaskoczy i ją odinstalowałam ;P
nie no chodziło mi o simsy 2. dzięx amazonka. kumpela dała mi wreszcie spokój. o tym że można XXX robić w przebieralniach gdzieś już słyszałam
mamba -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 18:32
jeszce jedno pytanie do simsów. rozwinęłam pełnoą krestywność i w pragnieniach wyskoczyło mi "chce napisać powieść" - jak mam to zrobić? i jeszce jedno pytanko "jak usunąć schody?
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 19:48
proponuje przy kompie... tam jest taka magiczna opcja jak "pisz powiesc" pewnie trza pisac nie ?
schody - zapewne w trybie budowani - zalpac i bacisnac 'del'
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
x -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Lip, 2005 19:11
nie znam sie na tych sprawach
odwiedzcie moja strone w temcie zabawy i wejdzcie na ciacha