Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 15 Lip, 2005 08:54
Takich tematów było mnóstwo. Jak pewnie nie zauważyłeś to forum jest dla dzieci i młodzieży... Ja mam niecałe 12 lat, a do 'pierwszego razu' mi jeszcze daleko. ;p
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Lip, 2005 09:04
Ona ściemnia rzuca się i gwałci chłopców z jej klasy od pierwszej podstawówki =]... ja jeszcze nie ale mój Chomik kiedy miał niecały roczek, ale pamietaj, że wyimaginowane chomiki szybko osiągają dojrzałość płciową
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Pią 15 Lip, 2005 15:59
byc moze i jest bezzasadne, ale jest i jest regulamin..poza tym poteoretyzowac zawsze mozna, a juz zwlaszcza o czyms co dotyczy/dotyczyc bedzie kazdego z nas, badz znakomitej wiekszosci (z kwadratowymi pingwinami, zwlaszcza z saturna nie kazdy bedzie mial szczescie obcowac)...w przypadku tego postu chodzi o konkrety - i ja mam mieszne uczucia czy zamknac ten temat czy nie, bo z jednej strony, jest tylko pytanie o wiek a ni o techniki czy fantazje, ale z drugiej.....cos jest niesmacznego w takim jasno stawianiu sparwy....
zreszta widze ze temat nie cieszy sie zbytnim powodzeniem..wiec poczekam jescze troche i zamkne