Negative! HTF mi się bardzo nie podoba. Po prostu jest nudne i przy tym się śpi.:/
_________________ Have you ever had a dream?
or is life just a trip?
a trip without chances
a chance to grow up quick
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Lip, 2005 14:52
Cytat:
Negative! HTF mi się bardzo nie podoba. Po prostu jest nudne i przy tym się śpi.:/
ciakwe czy dostane za to ostrzeżenie ale tu nie można sie nie zgodzić ze mną...jesteś kretynem w całej swej mierze i to potwierdza wyraźnie tą teze powstałą uprzednio na podstawie istenienia tematu"Power gejming" czy Power gaming"
Swój wyczuwa swego na odległość? Krótka piłka, byłeś kiedyś na jakimś powarzniejszym forum rpg? np. Poltera lub dnd.pl? Zaczerpnąłem ten temat z tamtąd, gdzie gracze są na prawde pr0. Widocznie ty na tyle jesteś niedświadczone, że po prostu nie umiesz się sensownie wypowiedzieć na ten temat i amen. Ja jestem przeciw temu rzeby dostawał ostrzeżenie... po prostu wyraził swoje zdanie i tyle, a to że było dziecinne i offtopicujące, to jego sprawa. Taka rada na przyszłość: Jeśli chcesz mnie urazić, to wysil się bardziej, bo takie plebsowe i ignoranckie teksty możesz zachowywać dla swoich kręgów.
Przepraszam za Offtopic.
_________________ Have you ever had a dream?
or is life just a trip?
a trip without chances
a chance to grow up quick
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Lip, 2005 15:39
Jakiego poltera? Ty se czerp wiedzę z poltera, ja wolę z portera.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Lip, 2005 15:47
pewnych osób nie da sie urazić bo nie rozumieja dlaczego to sie robi
po co mi forum rpg...? jak każde forum rozmowy kończa sie na głupotach, z reszta co to za autorytet...gra towarzyska a na forumsie szuka doświadczenia!, nieczego sobie śmiechowice!
jezeli tak grają jak opisałeś to nie są "pr0" ( <---chyba, że to oznacza upośledzeni)
Cytat:
po prostu wyraził swoje zdanie i tyle, a to że było dziecinne i offtopicujące, to jego sprawa
mysle że jednak to twoja sprawa, a co do dziecinności to gdybys poczytał jeden temat wiecej z moimi wypowiedziami zamiast jakiegoś forum rpg to bys zauwazył że moje wypowiedzi nie są dziecinne, a juz na pewnie w porównaniu z maniakiem prymitywności, bo czymże jest uważanie ludzi za obecnych transcendentalnie w świecie fantasy na powłoce profanum(załapałes cyz powtórzyc dziecinniej?)
''swój wyczuwa swego''-tez grałem jakiś czas naiwnie-ale tego nie propagowałem( i ten cytat tylko taka może oznaczać prawde
plebsowe-jezeli znasz to pojęcie to winieneś wiedziec ze członka proletariatu raczej nie byłoby stac na komputer
ignoranckie-wierz mi, mało wierz o fantastyce
hmmm-ja to jednak mam ambicje, co nie, frigg?
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Lip, 2005 19:53
The Simpson jak bylam mała to obejrzałam wszystkie odcinki teraz jak mam jak to się czsem do czegoś dorwę
South Parku widziałam tylko kilka, ale wymiatały
Do informacji: Celebrity Deathmatch, Beavis&Butthead, Happy Tree Friends swojego czasu leciało na MTV późnym wieczorem. Teraz też leci w wydzielonych "seansach" jakkolwiek, kiedyś leciało "luzem" tzn. czasami leciało a czasami nie(jak leciało to różne dni). Tak, te programy są fajne, ale mimo wszystko wolę Viva la Bam, Jackass oraz Wildboyz (również via MTV).
PS1: nie poparzyłem na datę ^^*...
PS2: Wydawało mi się że kiedyś już miałem tu posta o podobnej treści...
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 02 Wrz, 2005 09:58
Widziałam tylko "south park" - zjebany jest ;PP
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 02 Wrz, 2005 18:07
Cytat:
Widziałam tylko "south park" - zjebany jest ;PP
Za taka herezje powinno Cie spotkac to co Kenny'ego w kazdym odcinku ; (